לפי מה אתם בוחרים (פוליטיקה ובכלל)? מה הקווים המנחים שלכם?
dory30 Well-known member 27/2/24 #3 נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: בבחירות לעירייה אני לא מבין, לכנסת הייתי בוחר אמת. לחץ כדי להרחיב... למרבית הצער, מפלגת העבודה בירידה ובקצב הזה ייקברו סופית. אני בחרתי את ברביבאי ויש עתיד בת"א, לא מאהבת ברביבאי אלא משנאת חולדאי.
נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: בבחירות לעירייה אני לא מבין, לכנסת הייתי בוחר אמת. לחץ כדי להרחיב... למרבית הצער, מפלגת העבודה בירידה ובקצב הזה ייקברו סופית. אני בחרתי את ברביבאי ויש עתיד בת"א, לא מאהבת ברביבאי אלא משנאת חולדאי.
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member 28/2/24 #4 בבחירות לעירייה אני לא מבין, לכנסת הייתי בוחר אמת. נכתב ע"י dory30: למרבית הצער, מפלגת העבודה בירידה ובקצב הזה ייקברו סופית. אני בחרתי את ברביבאי ויש עתיד בת"א, לא מאהבת ברביבאי אלא משנאת חולדאי. לחץ כדי להרחיב... למדנו פעם באוניברסיטה שכיום בוחרים בעיקר לפי אישיות כריזמטית של האדם המוצגת גם דרך חייו הפרטיים, ופחות לפי המצע הטהור שלו.
בבחירות לעירייה אני לא מבין, לכנסת הייתי בוחר אמת. נכתב ע"י dory30: למרבית הצער, מפלגת העבודה בירידה ובקצב הזה ייקברו סופית. אני בחרתי את ברביבאי ויש עתיד בת"א, לא מאהבת ברביבאי אלא משנאת חולדאי. לחץ כדי להרחיב... למדנו פעם באוניברסיטה שכיום בוחרים בעיקר לפי אישיות כריזמטית של האדם המוצגת גם דרך חייו הפרטיים, ופחות לפי המצע הטהור שלו.