בחירות מקומיות

לב רחום

New member
בחירות מקומיות

לאור הסקרים שהתבצעו במהלך ובסוף השבוע. אני סבור שכיום יש שני אישים בלבד המסוגלים להוציא את העגלה מהבוץ ואלו הם גדי כץ וזוהר מילר. גבי קדוש לא הועיל לעיר במאומה במהלך שתי הקדנציות, ברפי הוכמן יש תהיות על חוף הדקל ומאיר יצחק הלוי עדיין לא נבחן בשום תפקיד רציני. אבי אטייאס הינו עסקן פוליטי, נחמד אומנם, אבל בלי כישורים ניהוליים ואורי פריגל בורח כשמהמצב אינו מתאים לו, גם אבי כהן . זוהר הינו איש שקול שניהל פרוייקטים גדולים ועל גדי כץ היריעה קצרה מלתאר את כישוריו ויכולתיו. בניגוד לחברי בפורום זה אינני משמיץ מועמד כזה או אחר ואשמח לשמוע תגובות.

פינצטה1

New member
לב רחום

אתה צודק שלא צריך להשמיץ, אבל אם אתה רוצה לשלול מועמדות של אדם סביר להניח שתנסה במלוא המרץ להבליט את הדברים הלא חיובים שבאופיו או במעשיו שבים כתיקונם אינם נחשבים ולקראת בחירות אם אדם זה מועמד סביר שהפרופורציה של מעשיו תגדל באלף אלפי מונים, ובכן בקשר לגדי כץ הבן אדום כשמזכירים אותו כאפשרות להיות מועמד מיד צירוף המילים המשלים הינו" סוס מת" נכון הוא ניהל את העיריה ביד רמה אבל אז אילת הייתה כפר של 15000 תושבים עם תקציב שהעסק של השכן שלי היום גדול מתקציב העיריה דאז. זוהר מילר איש אפור נעדר כריזמה, וגם לו יש את הצירוף המשפטי של התהיות הקשורות ברפי הוכמן הוא היה יד ימינו, לפני הקדנציה של רפי הוא היה רואה חשבון צנוע ובכלל מי שמע עליו, בשלהי הקדנציה של רפי הוא הפך להיות בעל בית המלון נובה, גם כאן יש תהיות

אני דווקא חושבת ..

שאולי לבחירות העיר יציג מועמדות אדם אחר , אדם שלא מגיע מהפוליטיקה אדם שכמו שכתבתי אתמול יראה לנו את דרך המלך סוף סוף .. לא ראש העיר בעבר בהווה בעתיד .. אדם שמבין בכלכלה מבין בתירות מבין לתושבים אדם שמדבר עם התושבים בגובה העינים ולא עושה מהם צחוק . מכירים אדם כזה ?? { אני כן }

toni6

New member
לשרון

אז אולי תשתפי אותנו מי זה המוכשר הזה

לא עכשיו ..

מוקדם מידי .. כשיגיע הזמן הנכון אני אגיד ..

yossits

New member
לא חסרים אנשים בעיר הזאת

כמה שמות לדוגמא: יוסי שוואקה גיא מרקמן יואב איגרא ליאור רביב חיים סלטי משה דיין ויש עוד רשימה מלאה

פינצטה1

New member
yossits

אני שובניסט מוצהר ומאוד שמח של ציינת ולו שם אחד של נקבה שראויה אולי להיות ראש העיר

נקבה ... ../images/Emo46.gif

ולמה לא ?? מה רע בראש ערית נתניה .. ? למה אישה לא יכולה להיות ראש עיר .. תראה עד עכשיו היה לנו ראש עיר גבר ולאן הגענו ..

לב רחום

New member
נקבה

בואי נדייק , ראש עירית נתניה היא ראש עיר גרוע לעומת ראש עירית הרצליה. את סבורה שהתושב באילת בשל לבחור באשה?

אני לא רוצה

לקבוע אם כן או לא .. לא אני ולא אתה יודעים אם יש אישה כזאת שיכולה להעמיד את העיר הזאת על הרגלים בחזרה .. לא הייתי רוצה לשלול את זה . תסכים איתי אבל לקרוא לאישה נקבה .. זה קצת משפיל ?

לב רחום

New member
נקבה

שרון שלנו, את המונח "נקבה" את טבעת בכותרת שלך ואנחנו רק נגררנו ואגב זה לא משפיל. אלוהים יצר רק שני סוגי בני אדם : נקבה וזכר. ההערה השניה שלי מכוונת לגיזענים שביניינו שמבדילים בין אשכנזים לספרדים, יהודים וערבים, שחורים, לבנים וצהובים וכדומה.. לעצם העניין : העיר שלנו אינה עיר נאורה בלשון המעטה ולמרות שיש פה הרבה נשים מוכשרות אין להן סכוי, לדעתי להבחר.

פינצטה1

New member
שרון-ולב רחום

הנה לב רחום נתפשת בקלקלתך אתה מרגע זה מסווג בקטגוריה של אנשים לא נאורים, בעצם גישתך ושלילת האפשרות שאשה תיבחר לראשות העיר אני בעד שנשים תנסנה וכמה שיותר להתמודד לתפקיד, כי כולם יודעים שהבלתי צפוי-צפוי

לב רחום

New member
פיחנצטה - אשה

יופי. יפת נפש, את באמת סבורה שהתושבים שלנו יבחרו באשה? גם אני בעד אבל זה עושה אותנו שניים ולא יותר.

פינצטה1

New member
לב רחום שלי

עוד לא אבדה תקותנו,לדעתי גם שרון חושבת כמוני, אז נהיינו שלושה

yossits

New member
שם של אישה התכוונת

אכן לצערי לא נקבתי בשמות של נשים אשר להערכתי מסוגלות לנהל טוב יותר את העיר הזאת ולכן אתקן זאת כעת: חן סלטי דקלה מור סימה נמיר... סתאםםםםםםםםם אבל המעומדת הכי ראויה... עו"ד מיכל זימרן פשוט אישה מדהימה

פינצטה 1

ברשותך, העמיד מספר דברים על דיוקם: אכן הייתי יועץ כלכלי, בהתנדבות, לראש עירית אילת רפי הוכמן בתקופת הקדנציה הראשונה (1983 - 1988 ). בתקופה זו הושלמה יוזמתי לחקיקת חוק איזור סחר חופשי אילת. באותה תקופה הייתי מיוזמי הקמת מכללת אילת וכיהנתי כיו"ר הנהלת המכללה מספר שנים. לידיעתך הייתי גם יועץ כלכלי לראש עירית אילת גדי כץ בחלק מתקופת כהונתו. מלון נובה שאני חלק קטן מבעליו הוקם בשנים 1994- 1996 תקופת כהונתו של גבי קדוש.

פינצטה1

New member
זוהר מילר

אין לי כמובן שום דבר אישי נגדך, אלו הסיפורים הרווחים באילת אך בכל זאת אקשה ואומר שהמלון הוקם כדבריך ב94-96 אך אישוריו והיתריו היו בתרופת הוכמן

לב רחום

New member
זוהר מילר

אני רוצה ראש עיר אפור ונטול כריזמה ובעיקר נטול חיוך שובה לב אבל מעשי, יוצר ומוכשר. גם אשכול היה ראש ממשלה לא כריזמתי אבל הוא ניכנס לדפי ההיסטוריה כאחד הטובים. זוהר מילר הוא איש עשיה, בעל קבלות ובעיקר איכפתי מהעיר ולא מעצמו. נמאס מהחיוכים המכסים על חוסר מעש וזילזול מהתושבים.

למעלה