בחירות עוד פחות משבוע

No name for now

New member
בחירות עוד פחות משבוע

אתם מרגישים שהבחירות מגיעות? אני מרגישה כזאת אדישות, כולל אצלי. משונה, בקיצור: הצביעו
לפחות מקבלים מזה שוקולד

איכככססססס ../images/Emo67.gif

זה רק בשביל מנגל. אין איזה שוקולד בלגי במקום? אני מעריך שלחלק מהאנשים כאן תהיה בחירה קשה באותו יום: רונלדיניו גאושו או אלכס דל פיירו? תיירי אנרי (אחת ולתמיד: ככה כותבים את זה) ומחלקת הילדים שלו או הקבוצה המפתיעה של קומאן? איזה משחק אתם תעדיפו לראות? מבחינתי זה ברור - אני עם בארסה עד לכיבוש פאריס. ואתם?

JHON DOO1

New member
בחירות עכשיו?../images/Emo216.gif../images/Emo221.gif

נכון זה נראה ונשמע לא בשבילנו אבל לדעתי למרות שאט הנפש הגועל וחוסר החשק צריך ללכת להצביע למי שנראה הכי פחות גרוע והמתאים ביותר,כל אחד לפי אמונתו והעדפותיו על מנת שלא נגיד שלא ניסינו לשנות. שבוע נעים וגשום לכולם.

No name for now

New member
חשוב להצביע!

אי-אפשר לצפות למשהו אם אנחנו לא מביעים את דעתינו בקלפי חוץ מזה, אנא ממך שרשר הודעותיך, הסברים על שרשורים תוכל למצוא כאן

יאללה, בסדר

רק בגלל שצ'יפרו אותי, וקירבו לי את הקלפי לבית. קודם זה היה במרחק של שתיים וחצי דקות הליכה, עכשיו שמו אותי בקלפי שנמצאת דקה וחמישים שניות מהבית. אז אני אמצא את החמש דקות ללכת להצביע בין השיעור יוגה והים. עדיין, אין ספק שהתוצאות של הכדורגל הרבה יותר רלוונטיות לחיים שלי מהשאלה מי יחלק את המדינה (בין 18 המשפחות העשירות).

No name for now

New member
זהו התייאשנו?

די, ככה התייאשנו ממה שקורה פה? בשביל מה אנחנו פה בפורום אם ככה? גם הקלפי שלי מאוד קרובה, אני אפילו לא צריכה לחצות כביש. בין הבילוי עם חברה לריקודי עם אני אלך לממש את זכותי (כנראה שהחלטתי למי).

למעלה