בחירות - קולג'

ofribecker

New member
בחירות - קולג'

לכל מי שמעוניין לסכם יחד את העונה הרגילה בקולג'ים - אני פותח כאן שרשור לבחירת הקבוצות שבלטו השנה: 1. הטובה (הטובות) ביותר 2. המפתיעה (ות) 3. המאכזבת (ות) אני אביע את דעתי מאוחר יותר. מי שמביע דעתו - אם אפשר לבקש - גם שיקולים וכו'... גלגלו אותה

הלוואי והייתי מבין בזה משהו

בשביל להמר. כמו רבים וטובים אאלץ להסתפק בלקרוא מה אתם כותבים.

לא התכוונתי להמר. חשבתי על

משהו אחד ויצא לי משהו אחר. התכוונתי לכך שלצערי אני לא מבין בקולג' פוטבול ולכן לא אוכל להביע דעה וכדומה. אסתפק במה שאתם תכתבו ואולי שנה הבאה אצליח להיכנס לזה.

ofribecker

New member
הבחירות שלי

1. הטובה ביותר: ההתלבטות כאן מאוד קשה! יש שלוש מועמדות - USC, Oklahoma, Auburn שכולן מבתים (ליגות) חזקים וכולן סיימו בלתי-מנוצחות השנה. אם מסתכלים על לוח המשחקים והתוצאות שהשיגו כולן אז אובורן עם הלוח הפחות קשה מכולן עם משחקים טריוויאליים מול סיטאדל, קנטאקי ולואיזיאנה-מונרו שכולם הסתיימו בנצחון קליל. שתי הגדולות האחרות נאבקו חזק יותר. נניח שאובורן נפלה. אם להסתכל על השחקנים בשתי הקבוצות הגדולות אז יש לנו מצד אחד את מאט ליינארט ורג'י בוש ב USC ואת ג'ייסון וייט ואדריאן פיטרסון (המדהים) באוקלהומה, לדעתי שוויון עם יתרון קליל ביותר לאוקלהומה. מבחינת לוח המשחקים - שתיהן שיחקו מול קבוצות חזקות רבות במהלך העונה וניצחו את כולן. שוויון, אך אם שמים לי אקדח לרכה, אז... אוקלהומה. 2. המפתיעה: ארבע מועמדות בעיני - טקסס טק עם 7 - 4, קליפורניה עם 10 - 1, יוטה עם 11 - 0 ובויזי סטייט עם 11 - 0. טקסס טק הדהימה את כולם עם תבוסה שלא נראתה מעולם 70-10 מול נברסקה ונצחון 35-25 בקנזס סטייט שהיתה גדולה עד לא מזמן. קליפורניה עשתה עונה מדהימה ולא שגרתית כשההפסד היחיד הוא מול USC בתוצאה 23-17. לגבי יוטה ובויזי סטייט עצם היותן מדורגות בטופ 10 (יוטה 6 ובויזי 10) היא הפתעה מרעישה. הבחירה שלי כאן - קליפורניה. 3. המאכזבת: שלוש מועמדות עיקריות - נבראסקה עם 5 - 6, וושינגטון עם 1 - 10 וקנזס סטייט עם 4 - 7. נבראסקה שאך לא מזמן היתה אימת כל הגנה עשתה נפילה קשה מאוד עם הפסד משפיל (טקסס טק - כבר הזכרתי) ומעדה שוב ושוב מול קבוצות שבד"כ בימים רגילים לא מהוות מכשול עבורה כמו איווה סטייט וסאות'רן מיסיסיפי. על וושינגטון שבד"כ מדורגת אי שם בטופ 20 אין הרבה מה להרחיב, רק לומר שכדי להיחשב מאכזבת, צריך שיהיו ציפיות. אז ציפיות הרבה לא היו, אבל דחילכ, עד כדי כך??? קנזס סטייט כמו נבראסקה עברה עונה טראומטית עם הפסדים כואבים לפרזנו סטייט, קנזס וטקסס טק, אבל נראה לי שהם עוד יחזרו ובגדול בקרוב. המאכזבת לגבי - נבראסקה.

FL Marlin

New member
הדעה שלי

1. הקבוצה הטובה - אני חושב שאחד הדברים הכי קשים לעשות בקולג' פוטבול הוא ריפיט שלך כאלוף ועוד לעשות את זה שוב UNDEFEATED, כל שלושת הראשונות גימגמו בכמה משחקים, אבל אני חושב שכיום USC היא הקבוצה הטובה ביותר. אם לוקחים בחשבון שהיא גם הפסידה את הרסיבר הטוב ביותר שלה (מייקוויליאמס) שחשב שיוכל להכנס לדראפט שנה שעברה. לכן אני בוחר את USC. 2. הקבוצה המפתיעה - אין ספק שזו CAL שיש לה את אחד מצמד השחקנים הכי מוכשר ב NCAA (רוג'רס וארינגטון), אין ספק שהם "גנבו" להם את ההופעה ברוז בול בשניה האחרונה ולפי דעתי הם היו צריכים היות שם במקום טקסס. 3. מסכים שזו נבקראסקה

ofribecker

New member
ועוד שתי שאלות:

מי הקבוצה הכי אנדר-רייטד ומי הקבוצה הכי אובר-רייטד בקולג'?

ofribecker

New member
התשובות שלי

1. אנדר-רייטד: מועמדות: מישיגן עם 9 - 2 ואליפות הביג 10 - רק מקום 13 וויסקונסין עם 9 - 2 שהיתה בלתי מנוצחת עד לפני המשחק העשירי - רק מקום 17 פארדו עם 7 - 4 כשכל ההפסדים שלה הם בהפרש של 2 או 3 נקודות ושלושה מהם לקבוצות חזקות כמו מישיגן, איווה וויסקונסין - לא מדורגת בין ה 25. הבחירה שלי - וויסקונסין. 2. אובר-רייטד: מועמדות: מיאמי פלורידה עם 8 - 3 והפסדים לקלמסון ונורת' קרולינה ומדורגת 14 יוטה עם 11 - 0 ועם כל הכבוד להישג צריך להסתכל גם על לוח המשחקים, שחוץ מטקסס איי אנד אם (#22) לא מופיעה שם אף קבוצה חזקה ממש, מדורגת 6. פלורידה עם 7 - 4, נצחונות לא משכנעים על ארקנסו וואנדרבילט והפסד מצורב במיוחד מול מיסיסיפי סטייט, בכל זאת מדורגת (מקום 23). הבחירה שלי - מיאמי פלורידה ויסלח לי FL Marlin

FL Marlin

New member
תשובות.

1. אנדר רייטיד - וויסקונסן - יש להם קבוצה מצויינצת וקקוטר בק מעולה שעוד נשמע עליו. אחד ההפסדים שלהם היה למיאמי שלי, אחרי שוויסקונסן הובילו בעשרים ומשהו הפרש במיאמי. אני חושב שמגיע להם טיפה יותר ריספקט. 2. קצת קשה לי להגיד מיאמי. נכון שהם הפסידו שני משחקים שהיו צריכים לנצח אבל בסופו של דבר הם לא הגיעו לבול של ה-BCS והם ממוקמים במקום סביר יחסית. אני גם לא חושב שיוטה הם אובר רייטד ומאוד שמח שהם נכנסו לBCS BOWL כי ההתקפה שלהם היא משהו לא נורמאלי ואני חושה שייראו את זה נגד פיט (ואז יגידו שגם פיט היא לא יריב ראוי.) בקיצור אין לי קבוצה שהיא אובר רייטד של ממש

ofribecker

New member
אתה בטוח?

מיאמי פלורידה לא שיחקה מול וויסקונסין השנה כלל. גם לא בשנה שעברה. למעשה בשתי העונות האחרונות לא שיחקה מיאמי מול אף קבוצה מהביג 10. האם אתה בטוח שהתכוונת לוויסקונסין?

ofribecker

New member
FL Marlin, מה דעתך? (על השאלות

הנוספות). אובר-רייטד ואנדר-רייטד...

למעלה