מיט גדולד אונד שפוקה פענגט מאן איינה שוקה
נמסר מצוות הלוגיסטיקה שלצערנו נאלץ לחכות עד יוני. כל גילוי של עבירה על המסורת ילווה בהעלאת זוועתונים ללא טעם טוב בעליל(ולהזכירכם, ללא יכולת מחיקה), שלקרוא להם בעלי שריטה, יהיה כמו לקרוא לדנובה 'נחל אלכסנדר'.
לגבי הסרט. כמכלול קוהרנטי, או לא קוהרנטי; כמכלול, בכל מקרה, הוא השאיר אותי טיפה עייף. אבל היו חלקים נצחיים לתרבות האנגדרגראונד והפסיכדליה. ואלה הנמנים עליו, ללא ספק יעריכונו. יש סיכוי שהעייפות גם הייתה מהזווית המחללת-כבוד-הגוף שצפיתי בה. אני מאמין שכיום, כשהעינים שלי כבר לא צפופות יתר על המידה מצפייה רצופה בסרטים, אני אצליח לאהוב ולהנות ממנו אפילו יותר. קצת כמו יין טוב שצריך לתת לו את הזמן להתרוווח באוויר.
אבל כשאני חושב על כך שוב, וכדי לא לערוך מחדש את מה שכתבתי, אני מוצא עצמי דווקא בטוח למדי בדעה שלי: זה סרט של אפיזודות בסופו של דבר, ואפיזודות לא רצופות למשך שעתיים ועשרים, או אולי קצת פחות, יכולות להתיש. (ופתאום אני חושב על קוואידאן (masaki kobayashi 1964) שהוא ההפך המוחלט מהבחינה הזו של "סרטי אפיזודות ארוכים הם דבר מתיש" אם כי שם מדובר באפיזודות של 40-50 דקות, ואפשר לשייך אותו לסוגת המתח... אההה! אני עדיין לא נפתרתי מההנאה הפלצנית של לזיין את השכל לריק כנראה. אבל זה סרט מדהים, והפלוץ מהול בארומת שושנים של האהבה שלי לשתף בדברים שאני אוהב וחושב שאתם תאהבו גם)