בחירות 2006 - סקר

בחירות 2006 - סקר

מסקר של חברת "מאגר מוחות" עבור העיתון "מקור ראשון" עולה התוצאה הבאה: קדימה - 39 העבודה - 16 הליכוד - 14. שינוי לפי הסקר ממשיכה במסע ההתרסקות שלה ,ולפי אותו סקר מקבלת רק 4 מנדטים בלבד. יש עלייה קטנה בכוחן של ש"ס , מרצ-יח"ד, ויהדות התורה.

mean girl 16

New member
לפני 5 דקות זה היה 12

הם שינו את זה. גם נדב ותומר יודעים הראיתי להם את זה ופתאום עכשיו זה השתנה. עלינו עליהם. זה ממש מוזר מה שקרה עכשיו! רמאים.

mean girl 16

New member
גם אם היא תקבל 16

זה יהיה מצויין מבחינתי. ולא נראה לי שהיא תקבל 12. כי יש אנשים שיצביעו "אמת" גם אם תצמיד להם אקדח לראש.

mean girl 16

New member
לא כולם, יש עוד גוש כזה

וכאלו שעוד יתחרטו בקלפי חח תהיה בטוח. קיצר 16 זה יהיה מצויין, הייתי סוגרת עכשיו על 16.

JOSEF272

New member
הליכוד 16 העבודה 16

נא להכנס לאתר מקור ראשון שם התוצאות מדויקות גם גלי צהל העתיקו ממקור ראשוןונתנו פחות לליכוד וגם מערכת וואלה העתיקו ממקור ראשון נתון שגוי קשה לקבל את זה אבל העבודה נכון להיום המפלגה השלישית בגודלה והרי ידוע שסוקרים נותנים פחות לליכוד לפחות ב2 עד 3 מנדטים פחות

mean girl 16

New member
נכון, קבלו קישור למקור

מדהים איך שמעוותים את זה כמו שנראה להם.

הסקר של "גיאוקרטוגרפיה"

באתר WALLA פורסמו הנתונים המלאים של סקר מכון "גיאוקרטוגרפיה": קדימה - 42 מנדטים העבודה - 17 הליכוד - 16 ש"ס - 9 ישראל ביתנו - 6 מרצ-יח"ד - 5 יהדות התורה - 5 חד"ש - 4 המפד"ל - 3 בל"ד - 3 רע"מ - 2 שינוי - לא עוברת את אחוז החסימה !!

לגבי המנדטים החסרים

תאמין לי שגם אני לא יודע איך בדיוק עושים את כל אותם סקרים , אבל ייתכן שאולי מדובר בכאלה שעדיין לא החליטו כיצד להצביע.

bhnadav

New member
../images/Emo45.gif קולות צפים.

בסקרים לא מתייחסים רק לאלה שהצביעו (כמו בבחירות הרגילות כמובן), כדי לראות כמה מנדטים צפים יש.

למעלה