בחירות 2006 קצת נתונים בלפיד

Lapid22

New member
בחירות 2006 קצת נתונים בלפיד

בלפיד הצביעו 73% מבעלי זכות ההצבעה 36% לקדימה 22% לעבודה 11% לליכוד 8% למרצ רק לשם השוואה עם שכיננו מכפר האורנים: 85% הצבעה 40% לקדימה 24% לעבודה 6% מחל 8% מרצ 9% גימלאים!!!

bb34

New member
בשטחים % הצבעה תמיד יותר גבוה

וגם במנורה. כאן אצלנו בלפיד יש יותר אדישות. ההצבעה לגימלאים זה הצבעת מחאה נגד המפלגות ההסטוריות. אם לביבי הייתה עוד קצת סבלנות הוא היה היורש של אריק. כיום הוא בקושי סגן של איווט. אתמול כלוזר הוא היה נראה לי יותר אנושי וריחמתי עליו.

TakeOne

New member
לא מדוייק

סביר להניח שאחוזי ההצבעה בלפיד (שעדיין גבוהים משמעותית מהממוצע הארצי) מושפעים יותר מאזור רישום המגורים מאשר מאדישות לכאורה. בלפיד יש לא מעט בתים מושכרים שדייריהם אמנם רשומים כאן במרשם התושבים אך נמצאים ב relocation בחו"ל או מתגוררים במקומות אחרים בארץ. אי הגעתם לכאן ביום הבחירות מורידה את אחוז המצביעים, לכאורה. כך לפחות מבדיקות שערכנו בבחירות קודמות. ואני לא מרחם על ביבי. הנזקים שלו מאפילים על כל תחושת רחמים אפשרית.

אירילה

New member
פוליטיקה -רק בפורום פוליטיקה ../images/Emo51.gif

אבקשכם להקפיד על כלל זה ,פורום פוליטיקה הוא המקום לכך. נפתח פורום מיוחד לשם כך בחירות 2006 תודה. הודעות גולשים בנושא פוליטיקה יוסרו מפורום זה.

Lapid22

New member
למה????!!! גרשון ידידי אתה טועה../images/Emo8.gif

פוליטיקה הינה תחום הפעילות האנושית העוסקת בכוחות הפועלים בחברה, שימושם וחלוקתם בחברה. מהי החברה שלנו אם לא הבית,השכנים וכד? מהות הפורום היא העיסוק בפוליטיקה (מעורבות חברתית) בלפיד!!! זה לא רק לוח מודעות!! חבל שאתה מפרש זו אחרת. שלך בידידות.

אירילה

New member
החברה ,הבית ,השכנים,הכביש,ארועים

,פעילות חברתית - In פוליטיקה - Out שתהיה לך שבת נעימה.

TakeOne

New member
לצחוק או לבכות?

בא לי להתגלגל מצחוק מגודל האבסורד, כשאני קורא מצד אחד את דבריו של מי שמקפיד להסתתר ולכתוב כאן בעילום שם, בלי לקחת מינימום של אחריות אישית על מתקפותיו או השמצותיו על חברי הועד או נושאי תפקיד אחרים בלפיד (לעיתים שקריות. ולא, לא מדובר בביקורת. מדובר בהשמצה לשם פגיעה אישית) - ומצד שני קובל על כך שאנשים כאן "חיים בשקר" - ראו שירשור אחר בעמוד זה. בא לי להתגלגל מצחוק כשאותו מתחזה שחי בשקר, שפוגע במודע בקהילה, ושבגללו ובגלל אחרים שכמותו תושבי הישוב מדירים את רגליהם מהפורום הזה, מדבר כאן באותה נשימה על כך ש "מהות הפורום היא פעילות חברתית בלפיד". אותו "פעיל חברתי" בחר "לפעול חברתית" באמצעות השמצת מי שכן פועלים למען החברה. והוא לא עושה את זה חלילה באופן טבעי, ובאומץ לב, אלא מעדיף לעשות זאת בעילום שם. כך הרי לא צריך לקחת אחריות על הדברים ואפשר לזרוק האשמות כיד הדמיון. והוא עוד מתפלא שבעלי תפקידים בישוב מתעלמים ממנו. העובדה שאני גם יודע במי מדובר, רק מחזקת בי את תחושת האכזבה והבושה. אם זה לא היה עצוב, באמת הייתי מתגלגל מצחוק.

Lapid22

New member
לפחות אתה יודע שאני לא מתחזה ../images/Emo13.gif

למישהו מכפר האורנים

למעלה