בחירות 2006

MS6

New member
את חץ?

מה קרה לירוקים? דווקא אני חייב לציין שקראתי את המצע של הירוקים והוא לא רע בכלל.. אגב התשדירים שלהם, של חץ... לצייר רב עם קרניים? זה הזכיר לי תשדירים ממקומות מאוד חשוכים, וכן אני מדבר על גרמניה הנאצית וכל מיני תשדירים שהפיקו שם.. זה פשוט אותו הדבר. ראיתי כל מיני סרטונים שהיו מפיצים בגרמניה והתשדירים של חץ, הכ"כ שקריים שמנסים לצייר כאילו החרדים פשוט עושים פה כיף וצוחקים על כל החילונים הם פשוט נבזיים. שארית הסימפטיה שהייתה לי כלפי פורז נעלמה כשראיתי את התשדירים. 2 דברים משמחים אותי במערכת בחירות הזאת: 1. מפלגות השנאה נמחקו (שינוי, חץ..) 2. סוף סוף יש מבנה פחות או יותר נורמלי בימין אגב כל הכבוד לבית שמש.. סניפים של 6 מפלגות פעילים מאוד (ליכוד, עבודה, איחוד לאומי, ש"ס, חזית לאומית יהודית וקדימה). סניפים בארץ סגורים ובבית שמש הבחירות מעניינות הרבה אנשים. זה טוב מאוד.

Dark faith

New member
התברר שהירוקים זארת עבודה בעיניים

מאמינים כי יש לדלל את אוכלוסיית החתולים, כיון שהם פוגעים באיזון האקולוגי...נו באמת.......כנראה מר מאיר ניצן השפיע עליהם קשות. חץ- במנהיגות אברהם פורז, מפלגה אמינה וישרה, אינה תומכת בניסויים בבעלי חיים, ופועלת לקידום זכויותיהם. לא מעיין אותי מה הם עושים בתשדירים שלהם, אחריי הכל כל תעלומת הבחירות מסריחה כבר מההתחלה.

the vipersss

New member
האמת שגם אני הייתי מצביע חץ

אבל רוב הסיכויי שהם לא עוברים את אחוז החסימה ודרך אגב הירוקים פועלים למען האיזון האקולוגי ולאו דווקא למען זן כזה או אחר של בעלי חיים ואם כל הצער שבדבר החתולים באמת פוגעים באיזון האקולוגי אבל בבקשה ממך לא להכנם לזה עכשיו אני כבר מתאר מה יש לך לומר בנושא ואני גם חושב שאני בדעותייך וגם אני לא תומך בדילול אוכלוסית חתולי הרחוב אבל בהחלט מסכים שהם פוגעים באיזון ואף עלולים לגרום להכחדה של מינים רבים

Dark faith

New member
אגב ביררתי,

שהם התכוונו לדילול אוכלוסיית חתולי הרחוב היה מדובר בעיקור וסירוס. לצערי שניהם כנראה לא עוברים את אחוז החסימה, וכמה שאני אוהבת את פורז, יש מצב שאני אצביע לירוקים כי להם יש יותר סיכוי לעבור את החסימה. חבל,

the vipersss

New member
אין ספק

שזאת דרך הטבע ועיקור וסירוס נשמע הרבה יותר טוב מאלטרנטיבות אחרות לדילול אוכלוסית חתולי הרחוב לעלה ירוק יש מצע מאוד דומה לזה של הירוקים מלבד סעיף אחד שהוא כנביס חוקי אני לא בעד זה אבל הם נראים יותר אמינים ויש להם יותר סיכוי לעבור את אחוז החסימה

logicSlayer

New member
אוי אוי..

את צריכה להסתכל על כל התמונה.. הם לא מאמינים שצריך "לדלל" את אוכלסיית החתולים, הם פשוט אומרים שצריך לסרס חתולי רחוב שיהיו פחות חתולים משוטטים.

למעלה