בחירות 2006 לאיזו מפלגה תצביעו בבחירות הקרובות?
נ נופ18 New member 12/3/06 #2 דההה ליברמן....!!!!!!! אולמרט? נייט! ביבי? נייט! אולמרט? דהההההההה....!! ני נייט...נינייט....חעחעחעחע.... זהו! הפסקתי להיות מצחיקה.... סתמתי!
דההה ליברמן....!!!!!!! אולמרט? נייט! ביבי? נייט! אולמרט? דהההההההה....!! ני נייט...נינייט....חעחעחעחע.... זהו! הפסקתי להיות מצחיקה.... סתמתי!
ח חנוש האחת1 New member 12/3/06 #3 ../images/Emo112.gifכמעט כולן נוגדות את הדעה הפוליטית שלי. אז אפילו שאני לא יכולה להצביע, אני לא חושבת שיש מפלגה שמתאימה למה שאני חושבת.
../images/Emo112.gifכמעט כולן נוגדות את הדעה הפוליטית שלי. אז אפילו שאני לא יכולה להצביע, אני לא חושבת שיש מפלגה שמתאימה למה שאני חושבת.
ר רוכב על העז New member 13/3/06 #4 ברור../images/Emo197.gif גם רוב המפלגות בבחירות הנכחיות- נוגדות את הדיעה הפוליטית של עצמן הנושאים החברתיים נהיו-in כשלדעתי, לאף נבחר ציבור אין מושג ירוק במה מדובר
ברור../images/Emo197.gif גם רוב המפלגות בבחירות הנכחיות- נוגדות את הדיעה הפוליטית של עצמן הנושאים החברתיים נהיו-in כשלדעתי, לאף נבחר ציבור אין מושג ירוק במה מדובר
I iEyal New member 14/3/06 #5 ../images/Emo45.gif תכלס, כשאני מסתכל על המפלגות, פשוט לא נראה שיש שם מישהו אחד שראוי לשבת בכנסת ולנהל את המדינה.
../images/Emo45.gif תכלס, כשאני מסתכל על המפלגות, פשוט לא נראה שיש שם מישהו אחד שראוי לשבת בכנסת ולנהל את המדינה.
T tamarhp New member 17/3/06 #6 אין למי להצביע, ובכל זאת - מה הדיעה הפוליטית שלכם? שמאל? ימין? דתי? חילוני? מסורתי? עולים? ותיקים? סמים? סביבה?
אין למי להצביע, ובכל זאת - מה הדיעה הפוליטית שלכם? שמאל? ימין? דתי? חילוני? מסורתי? עולים? ותיקים? סמים? סביבה?