בחירות 2009

• פותח הנושא kdr
  • פורסם בתאריך
../images/Emo26.gifהאיש שבגללו ביבי הפסיד בבחירות

והבעל המופע שלי כמובן שם את השם שלי,חחחחחחח

../images/Emo6.gif משעשע

יחד עם זאת , אני די מאוכזבת מההפרש הקטן ומהאופציות להרכבת הממשלה. שמתם לב ששרל'ה הוסתרה אמש בנאום "אני ארכיב" "אני אנהל" והחיוך הזחוח שלו , כמו אותו לילה על המרפסת בככר ציון , הזיז לי את הסנטה מריה

הזחיחות הזאת מחרידה אותי. ליבני כבר הציעה

ממשלת אחדות - הגיון בריא ומעשיות של אשה. הזכר כמובן - זחוח, גאה, מנפח את נוצות הזנב - ועלול להיתקע עם גזענים וסחטנים רק כדי לא להושיט יד לצד השני, ולחסל את בעית המפלגות הקטנות.

קדימה+ליכוד+עבודה בלי ליברמן ובלי ש"ס

מגעים חשאיים מתנהלים בין המפלגות הליכוד, העבודה וקדימה, לאפשרות של הקמת ממשלת אחדות לתקופה קצובה בראשותו של יו"ר הליכוד, בנימין נתניהו, בעוד יו"ר ישראל ביתנו, אביגדור ליברמן יישאר מחוץ לקואליציה, כך מדווח הבוקר (ו') העיתון 'מעריב'. גם כוחן של המפלגות החרדיות תחלש עם יוזמה זו. לפי הדיווח, שר בכיר בקדימה פנה עם היוזמה ליו"ר העבודה, אהוד ברק וציין כי המהלך מתואם עם יו"ר הליכוד, בנימין נתניהו. לאחר מכן שוחח הבכיר עם גורמים בעבודה המתנגדים לכניסה לקואליציה, ואלו אמרו כי בנסיבות מסויימות יסכימו להצטרף לממשלת אחדות לזמן קצוב. היוזמה תכלול שינוי שיטת הממשל, ובכך שמפלגת 'קדימה' תקבל תיקים בכירים, כמו תיק החוץ ותיק הביטחון, וכן תקבל שוויון קולות בקבינט. בדיווח נאמר כי במהלך סוף השבוע יתקיימו שיחות נוספות במסגרת המגעים להוצאה לפועל של היוזמה. סוג של חלום

הרע במיעוטו ../images/Emo4.gif

לבני כמו משה רבנו "מנגד תראה את הארץ ואליה לא תבוא" אנחנו מדינה בעלת אופי בטחוניסטי-גנרלי-שובניסטי, אין עדיין מקום לנשים בתפקיד ראש ממשלה. תראו כמה חברות כנסת יש בסך הכל , יש שוויון זכויות רק על הנייר , בפועל אנחנו עדיין מפגרים. בשעה שלבני נרדמה בשמירה, מסתבר שביביהו חפר ועשה דילים עם ש"ס וגוש הימין .הם איגפו אותה מכל הכיוונים למלכודת שהם יצרו מלכתחילה , לא היה לה סיכוי.

היא יכולה ....אני מאמינה שיש לה הגיון וכוח לנ

לנהל אותם. מאחלת לה שבכל זאת תהיה ראש ממשלה. אני בחרתי בה.

למעלה