בחירות

בחירות

יש כאן עוד מישהו שעבורו תוצאות הבחירות מחזקות את ההחלטה להישאר בקנדה ו/או את זה שהמעבר היה צעד נכון?

SupermanZW

Well-known member
בהחלט!

ואומר אף יותר מזה, העתיד בישראל יהיה הרבה יותר גרוע מההווה.

CanBonly1

New member
רע? רע למי?

אם היה רע היו מעיפים את הליכוד
כנראה שלרוב דווקא טוב
הליכוד גדל
&nbsp

CANADA101010

New member
מדינת ישראל זה שנים רבות הופכת לאומנית דתית וחרדית.

בהחלט מחזק אבל לא מופתע. הדמורגפיה עושה את שלה. מדינת ישראל זה שנים רבות הופכת לאומנית דתית וחרדית. נזכרתי אתמול באישה דתיה שהצדיקה את הנסיעה באוטובוס מאחורה המשמשת לה כהגנה ומסורתי שהסביר לי כי המדענים הם הרבנים שלי. לחיות במדינות בהן יש הפרדה בין דת למדינה זאת זכות גדולה לכל מי שמעריך ולקח את גורלו בידו ויצא אל הלא נודע.
ועדיין איש באמונתו יחיה
ועדיין ברור שכל אדם מנסה להצדיק את עזיבתו או חזרתו (ד"ש לX חוזר הביתה)
ללא שום קשר שלשום צפיתי בתוכניתו של STEPHEN COLBERT בארה"ב
הוא הביא קטע ממופע של טארמפ בוגס בהזמנתו של אידלסון לפני חוג יהודי
טראמפ הסביר שהוא נגד הגירה וקיבל מחיאות כפיים סוערות. COLBERT אמר בתגובה: "# ALWAYS FORGET" מבקר את היהודים שהיו פעם מהגרים.
מה דעתכם?

CanBonly1

New member
נכון, המדינה הופכת יותר לאומנית ויותר דתית

אבל הציבור הזה מצביע למפלגות הסקטוריליות שלו
החילונים\המתונים הם הבעיה
אם הליכוד\כחול לבן\עבודה\כולנו היו
מסוגלים להתעלות מעל האגו שלהם
הראשונים לא היו הופכים לשון מאזנים

איבי5101

New member
בהחלט

אני חושב שכל אחד דואג לעצמו , ויש כאלו שמצביעים מתוך היסטוריה שקרתה לפני 50-70 שנה, ולא מבינים שהעולם מתקדם.
&nbsp
אני רק שמח שאני בקנדה. כל הענין של ביבי, בשבילי זה כמו האח הגדול, סקרן מה יהיה סופו.

אתה מוזמן לחזור להצביע

ולא נכון מדינת ישראל לא השתנתה בכיוון הדתי בעשור האחרון
יוזמות כפייה דתית לא הצליחו וחילוניום ודתיים מתונים עלו לשלטון.
ראה עיריית בית שמש.

CANADA101010

New member
עלייה בחלקה של האוכלוסייה החרדית מ-11% כיום ל-32% ב-2065.

למה אתה מעוות ומשקר ע"מ להצדיק את הU TURN שלך "הבייתה"
כלל אוכלוסיית ישראל צפויה להגיע ל-20.0 מיליון תושבים ב-2065. עיקר השינוי הצפוי להתרחש הוא עלייה בחלקה של האוכלוסייה החרדית מ-11% כיום ל-32% ב-2065.
https://www.cbs.gov.il/he/mediarele...ת-נתונים-נבחרים-מתוך-דוח-פני-החברה-מס-10.aspx
זה ציטוט מאתר של מדינת ישראל
הורים לילדים עובדים מאד קשה לפרנס את הילדים לנקות אחריהם לחנך אותם לכבס לבשל ועוד. ועם כל זאת רובם יגידו לך ילדים זאת שמחה. למה? משקרים לעצמם וזה בסדר
אתה שמח שאתה שם? יבושם לך אבל אל תזרוק עלינו כאן בוץ. זה מכוער ומיותר

זאת הנחה גזענית שכל החרדים אותו דבר, לא היית בארץ כמה עשורים

וגם תחזית דמוגרפית משנת 36 אמרה שב2000 יהיו מעל 30 מיליון יהודים מתוכם רק מיליון בישראל :)

DTUT

New member
תפסיקו להאכיל את הטרול, תתעלמו

&nbsp
הוא לא שווה התייחסות

איזה כיף הסובלנות בקנדה לדעות שונות מהמקובל

שכנעת אותי שבקנדה אנשים מתייחסים בנבזות לדעות אחרות.
&nbsp

איבי5101

New member
בגלל האוכלוסיה והילודה

האוכלוסייה הפחות משכילה ו/או עניה יותר, האחוז שלהם באוכלוסיה גדל בכלל קצב הילודה, וגם אנשים שמהגרים מישראל הם משכילים ובעלי ממון לרוב. לדוגמא מפלגות חרדיות רק יגדלו, לליכוד לדוגמא שני שליש מהמצביעים הם אנשים שבאו ממדינות ערב, וחיים בתרבות של להשתחוות לשליט, שנאה לאחר (כמו משמשמאל הוא בוגד).

בכלל הדתיים/חרידים/ערבים/מי שגם בהתנחלויות/ אוכלוסיה עניה כמו מי שגם בפירפריה, קצב ילודה גבוה מהאנשים האחרים באוכלוסיה.

מה שנכון גם במדינה אחרת כמו קנדה, אוכלוסיה שמרנית

שונאת זרים ופחות משכילה האחוז של יגדל יותר משל אוכלוסיה ליברלית תומכת בזרים ומהגרים.

למעלה