בחירת אנדרויד בסלקום

D r a m b u i e

New member
בחירת אנדרויד בסלקום

אני יכול לבחור איזה טלפון שאני רוצה (היום אני עם מיילסטון, מרוצה ממנו, אבל קיבלתי שדרוג). מתלבט בין הדיזייר לגלקסי או לחילופין ללכת על האייפון ארבע (היה לי אייפון לפני שנתיים, וכידוע יש לו יתרונות וחסרונות על האנדרויד). בקיצור, מה אתם ממליצים ללכת על הגלקסי? הוא באמת סוף סוף סמסונג מוצלח?

יNOT

New member
קח בחשבון שלגלקסי אין פלאש במצלמה.

(אני יוצא מההנחנ שאתה מדבר על GALAXY S)

יNOT

New member
ו באתר סלקום לא נראה זכר לדיזייר...../images/Emo4.gif

(אבל אני משער שזה אפשרי שזה פשוט לא עודכן עדיין, ונציגי השירות של החברה יכולים כן להציע את המכשיר, אם זה מכשיר שעתיד להיכנס) נראה שהאייפון בכלל לא קיים באתר של סלקום, כנראה בגלל שאין אותו במלאי.

D r a m b u i e

New member
סליחה, לג'נד כמובן

הצרכים? אני מרוצה מאוד מהמיילסטון, מבחינת מערכת הפעלה, נהנה מאוד מכל הסנכרון עם הג'ימייל, מרוצה מאוד מהאפליקציות. חסרה לי במיילסטון בטריה איכותית יותר והבאגים מעצבנים אותי, הבנתי שבמערכת 2.2 המצב עשוי להיות מעט טוב יותר. הפלאש לא קריטי לי, הסתדרתי שנתיים עם אייפון בלי פלאש, שצילם טוב יותר מהמיילסטון, למשל.

ניסית לעדכן גרסא?

יצאה לפני מספר ימים גרסא 2.2.7 בסלקום שאמורה לפתור חלק מהבאגים. ראוי לציין שלמרות שמה של הגרסא, לא מדובר בגרסת Froyo 2.2 אלא בגרסת Eclair 2.1.

D r a m b u i e

New member
כן, עידכנתי

כמו שאמרת, זה 2.1 בתחפושת, השינויים הם מינורים עד לא מורגשים וכך או אחרת, זה לא פתר את הבעיות. מיילסטון הוא המכשיר שלימד אותי כמה פוטנציאל יש לאנדרויד. עכשיו אני מחפש מכשיר שיממש אותו. כנראה אקח את הגלאקסי.

למעלה