בחירת ביטוח

בחירת ביטוח

פורום מעולה, מאד שמח לקרוא בו הוא מרענן ונותן חומר למחשבה ולמעשה... אשמח להתיעצות בנושא בחירת ביטוח מצועי, האם לעשות ביטוח שמבוססת על פי תאריך תביעה, או על בסיס אירוע?

ביטוח

היי עניד, תודה על המילים החמות.
וואו, מה זה התקלת אותי, חבל על הזמן. אין לי מושג. אנסה לבקש שאחד מסוכני הביטוח יכנס לפורום וינסה להסביר ולייעץ (ללא התחייבות כמובן).

ofir tcm

New member
הי עניד

העלת נקודה חשובה שלצערי הרבה מטפלים לא מודעים לה בעת רכישת ביטוח. לטעמי התשובה ברורה למדי. יש שתי סיבות בלבד למה עדיף לרכוש ביטוח על בסיס יום התביעה: 1. אם יש לך חשש מפני תלונה על אירוע שכבר קרה (אם זה המצב אז אתה אמור לדווח על כך לחברת הביטוח ויתכן ואז לא יסכימו לבטח אותך) 2. לרוב זה מעט זול יותר. אם אתה לא חושב על מקרה חריג העלול לגרור תביעה מקצועית נגדך, ואם אתה מוכן לשלם עוד כמה דולרים בשנה, הייתי בוחר בביטוח על בסיס יום האירוע. במקרה זה, גם אם הפסקת את הביטוח(באופן זמני, כתוצאה מנסיעה ארוכה / אובדן כושר עבודה זמני וכו' , או באופן קבוע (כי בחרת להפוך לאיש הי-טק לדוגמא) , אתה מכוסה לגבי כל הטיפולים אותם ביצעת עד אז. מקוה שעזרתי מעט. שבוע טוב, אופיר

ביטוח לפי יום האירוע או יום התביעה

ערב טוב, אני רוצה לחזק את תשובתו של אופיר : לשון הפוליסה של "יום האירוע" : "התביעה תוכר בכל עת שתוגש" .. דהיינו : פוליסה על בסיס "יום האירוע" מעניקה כיסוי ללא הגבלת זמן על התקופה המבוטחת לדוגמא : היית מבוטח 3 שנים והפסקת לבטח עצמך מסיבה כלשהיא לפי יום התביעה : הפוליסה איננה מכסה אותך אם אין לך רצף ביטוחי (לא חידשת הביטוח) לפי יום האירוע : הפוליסה תכסה אותך בכל עת וללא תנאי ! * גילוי נאות : קיימת פוליסה על בסיס יום ההתביעה הכוללת "הרחבת תקופת דיווח" למס' שנים * אך אליה וקוץ בה : הכיסוי לפי ההרחבה יינתן אך ורק אם הפסקת לטפל + לא ביטחת עצמך במקום אחר בברכה, מישל

תודה מישל- ולמי שלא יודע

מישל אקרמן הוא סוכן ביטוח וגם מטפל בשיאצו. אם מישל התחיל בקו הגילוי הנאות, נמשיך איתו עד הסוף.

למעלה