בחירת גלגלים

oferbic

New member
בחירת גלגלים

באופן לא צפוי אני נאלץ להחליף גלגל אחורי, מאחר שהגנט התעקם כתוצאה מונדליזם. היה לי ג'אנט כפול שלא קיבל שמיניות גם ברכיבה אגרסיבית. הוצע לי גלגל עם חישוקים של אלכס MX18 שמשקלם 525 גרם, מיועדים לבלמי V. לטענתם הם בחוזק של ג'נטים כפולים למרות שהם לא כאלו. תכונות: Hi side wall rim profile Wear Line indicator Singlewall with doublewall strength לא יודע אלו נאבות מגיעות עם הגלגל, מה שכן הגלגלים הנמכרים הם אלו שמגיעים על Specialized Hardrock. במקרה חירום אעביר את הנאבות שיש לי כרגע אליהם. מה דעתכם על החוזק והמשקל שלהם? משקלי 60 קג ורוכב על ש"מ. תודה, עופר.

bikingstudent

New member
סיגנון רכיבה?

אתה אומר שהיו לך גלגלים עם חישוקים כפולים איזה חישוקים היו ?

oferbic

New member
לרוב XC, ואגרסיבי מדי פעם

אני צריך גלגל שלא יגביל אותי. הקודמים היו על פי מה שמופיע ברשת על האופניים, משהו של WTB בן 6 שנים שבא על האופניים Giant ATX 970. על הג'אנט רשום משהו בצרפתית, כלומר הוא מיוצר בצרפת או שאולי בקנדה (?), ורשום עליו Normal Rigidity. דופן הגלגל כבר שחוקה למדי ונראה לי שהגיע הזמן להחליפו בלי קשר.

bikingstudent

New member
הגלגל יהיה חלש מדי

אני מכר את החישוק. זהו חישוק "מחוזק" אך לא "דופן כפולה" חפש גלגל עם נבה דאור אמור לעלות בערך 350 שקל

oferbic

New member
תודה, בסוף קניתי את הגלגלים

הם אומנם לא ברמה של מה שהוחלף, אבל מחירם הזול, 200 לזוג, והעובדה שהאופניים יוחלפו בעתיד הלא רחוק ואין טעם להשקיע, הם שהכריעו בסופו של דבר.

למעלה