בחירת הדיסק הטוב ביותר-שלב שני!

בחירת הדיסק הטוב ביותר-שלב שני!

אז ככה : היו לנו 12 הצבעות (תודה לעומר) והנה התוצאות: הדיסק שזה להכי הרבה ניקוד (10 הצבעות) הוא "ומאוד לא פשוט לחכות" (בארור!) והוא זוכה לחסינות לשלב הבא. במקומו נכנס לתחרות הדיסק המהולל "באופן קבוע וחד פעמי" אז הנה השלב הבא! "הכבש הששה עשר" מול "באופן קבוע וחד פעמי" "גלוי ונעלם" מול "ארץ טרופית יפה" "באה מאהבה" מול "איזו מין ילדה" "געגוע" מול "מיטב השירים 1" כן, אין מה לעשות, משלב לשלב זה יותר קשה. למי שמעוניין בפירוט ההצבעות - הנהו. ומאוד לא פשוט לחכות - 10 איזו מין ילדה - 9 מיטב השירים - 9 געגוע - 8 ארץ טרופית יפה - 7 באה מאהבה - 7 גלוי ונעלם - 7 הכבש הששה עשר - 7 אלבום הבכורה - 5 דרך המשי - 5 מילה טובה ואוסף שירים - 5 בוא לריו - 4 יהודית רביץ והפילהרמונית - 3 מיטב השירים 2 - 3 עד לאן שהלב לוקח - 3 שם - 2 הפעם חברים וחברות - יש לכם 48 ב-ד-י-ו-ק שעות להצביע. מה שאומר, שבאמצע הלילה, כשאני אחזור מההופעה של גידיגוב (זה יותר מגניב כשזה מילה אחת) אני משכללת את התוצאות. בהצלחה!

0mroosh

New member
פיש, אני הראשון! יאמי.

"הכבש הששה עשר" "ארץ טרופית יפה" "באה מאהבה" "געגוע"

caliope

New member
שלי

* באופן קבוע וחד פעמי * גלוי ונעלם * איזו מין ילדה * געגוע

venustudent

New member
גם אני מצביעה

מזמן לא יצא לי להיות בפורום הזה, אבל אני אוהבת את יהודית ונרתמת להצבעה. באופן קבוע וחד-פעמי גלוי ונעלם באה מאהבה געגוע

אנייייייייייייייייייי |פרחה|

הכבש הששה עשר גלוי ונעלם באה מאהבה געגוע

clevelandrocks

New member
עכשיו זה מתחיל להיות קשה באמת

הכבש הששה עשר גלוי ונעלם באה מאהבה מיטב השירים

עכשיו אני...

הכבש הששה עשר גלוי ונעלם איזו מין ילדה (רולז!) געגוע (גם רולז!) ועכשיו אני הולכת לישון.

אושRתי

New member
../images/Emo26.gif

"הכבש הששה עשר" "ארץ טרופית יפה" "באה מאהבה" "געגוע" מול"

YA2007

New member
יאללה הנה שלי ../images/Emo6.gif

1. "באופן קבוע וחד-פעמי" 2. "גלוי ונעלם" 3. "באה מאהבה" 4. "מיטב השירים 1"

למעלה