בחירת העורך

בחירת העורך

לא מזמן בצלאל פירסם שבחירת העורך תתחלף 3 פעמים ביום אני לא רואה שזה קורה ההחלטה הזו בוטלה? או ש...?

wranger

New member
לדעתי זה מתחלף ב-7, 15, 23

כאשר קודם זה היה מתחלף ב-4 ו-16. נדמה לי.

שירים שהם בחירת העורך נשארים 3 ימים

ואם במקרה 3 הימים נכנסים עם שבת, אז שבוע שעבר היה שם שיר 5 ימים (הוא היה של בן זוגי אז לא כל-כך אכפת לי אבל זה די לא הוגן לאחרים)

Bezalel P

New member
בחירות העורך

עקרונית, קטגוריית "מומלץ בבלוגים" מתחלפת בימות השבוע בשעות 6, 15 ו- 23. בסוף השבוע תיתכן תחלופה נמוכה יותר. אומרים שירה ותמונות נבחרות מתחלפות פעם ביום, ומכיוון שאין להם תזמון (ההחלפה היא ידנית) נשארות על כנן במהלך סוף השבוע.

הגר331

New member
לא מתחלפות פעם ביום

וחבל כל כך הרבה יוצרים נפלאים, גם בשירה וגם בתמונות נבחרות, תענג להכנס לדף הבלוגיה ולראות צלומים נהדרים למשל צלום מדהים של ניסו ועוד..,

הגר331

New member
לא נורא

נהפוך הוא.. עם יתחלפו גם השירים וגם הצלומים כמו שאר הרשומות בבלוגיה קצת רצון טוב יתקבל בברכה. יום נעים בצלאל.

ayeletba

New member
../images/Emo8.gifאהה בגלל זה לא הספקתי להנות מבחירתי

אין לי אינטרנט בעבודה, שבתי הביתה רק בשבע בערב משם (עם הלשון בחוץ..). לגלות שהרשומה הר"מ נבחרה (תודה,תודה), תיבת המסרים מוצפת, אבל את עצמי בעמ' הראשון כבר לא מצאתי כי "הופעתי" שם בבוקר בו כאמור ביליתי בעבודה. אומר לכם שזו היתה "הפעם הראשונה שלי" (הללו! בבחירת העורך! מה חשבת?
). 'תרגשתי. תודה לעורך! והנה הרשומה שלי :http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1508006

למעלה