בחירת העורך...

בחירת העורך...

מה ההבדל בין בול אדום של בחירת העורך לבול כחול?? ועוד שאלה.. כמה זמן בחירת העורך מופיעה בעמוד של הבלוגיה? ואחרונה... סתם מעניין אותי איך העורך (ואני מודה מודה מודה לו) בוחר את הפוסטים..? יש לכם אנשים שיושבים וקוראים הכל? (מתנצלת מראש למי שקיבל את הבלוג שלי.. אני חופרת אני יודעת...). לפני שבוע או יותר בחירת העורך היתה ישר אוטומטית מופיעה בעמוד הבלוגיה ועכשיו בשבוע האחרון אני שמה לב שיש לי בול אבל אני לא מופיעה... סתם מסקרן אותי לדעת איך זה עובד.. תודה מראש,

wranger

New member
תשובות

לגבי ההבדל בין הבולים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Faq/Question.aspx?ForumId=1762&qId=23560 היות וההמלצות בעמוד הבלוגיה מתחלפות 3 פעמים ביממה, יוצא שבחירת העורך מתחלפת בכל כמה שעות. אף אחד לא יודע איך העורך בוחר את הרשומות. לדעתי סביר להניח שרוב הרשומות לא נקראות, ולכן כדאי להמליץ בשרשור ההמלצות היומי ו/או לשלוח מסר לבצלאל עם לינק לרשומות טובות במיוחד לדעתך.

Bezalel P

New member
איך העורך בחור

עורכי התוכן קוראים עשרות בלוגים ביום ובוחרים בפינצטה רשומות טובות/ מעניינות/ אקטואליות/ מושקעות/ שיעניינו כמה שיותר אנשים/ שמביאות בשורה חדשה/ שיש בהן אמירה מעניינת ועוד ועוד. לעורכים יש עוד מגוון רחב מאוד של שיקולים, כולל שיקולי מערכת והתחשבות בעובדה שתפוז הוא אתר מסחרי. יחד עם זאת, מאחר שמתפרסמת כמות עצומה של רשומות ביום, אכן כדאי להשקיע ב"שיווק עצמי" ולפרסם את הפוסטים גם בפורום הבלוגיה. פורום הבלוגיה הוא מקום מעולה ליח"צ עצמי והוא מקום שכל העורכים עוברים בו מדי יום, כמה פעמים ביום. כמובן שניתן בנוסף להעביר המלצות גם אליי. בקשר להופעת הבולים ספציפית בשבועות האחרונים – עקב באג (שיסודר בשאיפה מאוד בקרוב) הבולים מופיעים בבלוג ברגע שהעורך הכניס אותם לתוך מערכת האדמין הפנימית, עוד לפני שהרשומה הופיעה בפועל בעמוד הבלוגיה. כאמור, בעיה שתסודר בקרוב.

yossid85

New member
האם את המסרים שנשלחים אליך עם ההמלצות

יש להתחיל במילים: "בצלאל, כדאי לך לקרוא בבלוגיה"? :)

Bezalel P

New member
אפשר, אך לא חובה

עם זאת, באופן כללי רצוי לתת למסרים כותרת שתרמז על תוכנם ולא כותרות כמו "היי בצלאל/בוקר טוב"

תודה מאוחרת על התגובה../images/Emo51.gif

שכן רק עכשיו ראיתי אותה. טוב - ברור לי שדעות פוליטיות אנטי ממסדיות הן לא בדיוק חביבות על עורכים באתר מסחרי למען האמת - הרבה יותר מפריע לי שבדף הראשי חיי הפרסום של רשימה פוליטית זה בערך חמש דקות לעומת נניח מתכונים או האח הגדול - שזה ממש בלי סוף. אני מבינה שקוראי תפוז יותר מתעניינים בדברים כאלו אבל לעניות דעתי הבלתי נחשבת כדאי שיהיו גם דברים אחרים עם ערך מוסף תתפלא - אבל גם לדברים אלו יש קהל - שאם היה יודע שהוא יכול למצוא אותם בתפוז היה גם הוא מתווסף לגולשיו. ולמה הכוונה "הבולים" ? מה זה? תודה מראש

למעלה