בחירת הרעיון למתנה

hadas m

New member
בחירת הרעיון למתנה../images/Emo77.gif../images/Emo204.gif

רעיון 1, עינת! יש דוכנים כאלו בקניונים שיש בהם כזה שמדפיסים... הממ למשל אפשר להדפיס ברכה על חולצה.. על כרית.. על פאזל.. על שטיח.. על נר.. וכו'.. אז אולי אפשר כזה? ואולי גם שעון? המממממ ברכה כזאת גדולה בתוך מסגרת עם תמונות שלה ושל חברי הפורום? מצעים []? אני חושבת שהעיקר שזה יהיה משהו שיבוא מהלב [] ושיראה לנו שאנחנו תמיד איתה.. [איזה פילוסופית אני]. רעיון 2, שי! הרעיון שלי הוא שנכין לה אלבום גדול עם כל התמונות של כל אחד מהפורום ונקנה לה עם זה מנורה חמודה או בושם וכ'ו רעיון 3, מאשה! אפשר שכל אחד יכין ברכה לאלבום וישים תמונה שלו עם אגם! רעיון 4, קטיה! אז ככה,מה שאני מציעה זה לקנות סוג של אלבום די גדול,ולהתחיל מהתמונות הילדות של אגם ועד התמונות של בערך עכשיו יענו קודם כול את התמונות שהיא קטנה,אחר כך שהיא קצת יותר מבוגרת,אחר כך את התמונות של 'אהבה מעבר לפינה' אחר כך תמונות שהיא על מדים,ואת התמונות של הדוגמנות בכול מקום שהיא הייתה,ואז כמה תמונות של שליגיה.עכשיו הרעיון הוא שבין כול התמונות יהיו ברכות מחברי הפורום.למשל:"אגם,כול הכבוד שהגעת למעמד כה גדול,משל טוב ליום הולדת שלך ולהשתחררות מצה"ל"<<<<<-----הברכה ההכי פשוט לדוגמה בלבד. ובסוף האלבום(אה יהיה מקום) להוסיף תמונה של כול אחד (מי שרוצה)ולכתוב מתחת את השם ושכול אחד יצרף גם 'ברכת עידוד' דוגמה:"תמשיכי בדרך הטובה ובהצלחה בהכול". זהו חמודים:). איך מצביעים!? שמים בנושא של ההודעה את מספר הרעיון שאתם בוחרים בו:).. זה הכל
. בלי שום הסברים מיותרים.

einatit4

New member
../images/Emo187.gifהדסס!!

הרעיון שלי סתם היה... חח ועוד עם השטויות שכתבתי שם
לא נורא.. תכף אני אבחר

oorlyy1

New member
אולי../images/Emo3.gif

נכין ברכה אחת גדולה מכל הפורום וזה יהיה בעמוד הראשון של האלבום.. ובהמשך תמונות של אגם מהפרציה שלה עד היום ותמונות שלנו איתה?

אייללוש

New member
אממ כנסי שניה מלאכית../images/Emo26.gif../images/Emo15.gif

אמממ אני בעדדדדדדדד
-שנכין ברכה מכל הפורום וזה
וצריך אם כבר תמונות מובחרות מכל דבר שהיא עשתה
למרות שלא.. הייתי עושה אלבום.. בעמוד 1
ברכה משותפת של כל הפורום
בעמוד 2
נעשה משו שקשור אלינו אבל העיקר לא לכתוב לבד ברכות
בעמוד 3
תמונות של כל אחת ואחת איתה וזה וסתם שיהיה לה למזכרת
[ונגיד אפשר תמונות שרואים מקרוב את אגמי בהופעות כמו שלגיה וכאלה או משו

oorlyy1

New member
../images/Emo26.gif

לזה היתכוונתי..מכל דבר שהיא עשתה תמונה אחת טובה.. מה זה משהו שקשור עלינו?
טרפתי
חח אי אפשר בעמוד אחד את כל התמונות שלנו איתה נראה לי שכל עמוד תמונה אחת לא?
לפי דעתי זה יכול ליהיות יפה ככה: בעמוד הראשון ברכה מכולנו.. בעמוד השני ובהמשך תמונות שלנו עם אגם:) ואז שיגמרו התמונות שלנו איתה בהמשך העמודים תמונה מכח דבר שאגם הישתתפה בו

מאשה

New member
אני מסכימה איתך בקשר

לברכה הגדולה מכל הפורום אבל בקשר לתמונות של אגם מהפריצה עד היום.. זה המון דיו, וכבר הצעתי את הרעיון עם התמונות שלנו איתה שכל אחד יכתוב ברכה וישים תמונות או שתיים שלו עם אגם, ומי שלא הצטלם עם אגם,סתם יכול לשים תמונה שלו.

oorlyy1

New member
אני יודעת שהצעת את רעיון של

התמונות עם אגם
התווכני שזה יהיה רק בלי ברכה קטנה מכל אחד ושיהיה בעמוד הראשון של האלבום ברכה אחת גדולב בשם כולנו

למעלה