בחירת השירים החלה!

בחירת השירים החלה!

טוב, אחרי שחשבתי הרבה והרבה והרבה איך לעשות את זה על מנת שכל הפורום יוכל לענות, ושלא יהיה מצב שרק אחד או שניים מצביעים בכל שלב, מצאתי פיתרון. זה היה יכול להיות מבדר לראות אתכם נכנסים בשביל להצביע תוך כדי למידה למבחן או שנייה לפני הגשת עבודה בשיא הלחץ, אבל בשביל מה להלחיץ אתכם? אנחנו נעשה דבר כזה. בשלב הראשון יתמודדו כאן חמישה אלבומים: הבכורה, גלוי ונעלם, מילה טובה וא"ש, בוא לריו ודרך המשי. יהיו לכם חמישה ימים לענות על ההודעה, כמובן שכל תגובה על כל דיסק משורשרת בנפרד, להודעה המקורית. חבר'ה, אל תעשו לי חיים קשים, ויש לי עוד חיים מלבד הפורום (למרות שלפעמים נראה שלא), אז תתחשבו. טוב, אז שימו לב, אם יש לכם שאלות, טענות, מענות או בעיות אחרות מיוחדות, נא לשרשר להודעה הזו בלבד, אני לא רוצה להתחיל להסתבך עם שרשורים ארוכים מידי. וכמובן שאפשר גם במסרים. אז יצאנו לדרך? כנראה שכן.

"אלבום הבכורה"

"לקחת את ידי בידך" מול "הילדה הכי יפה בגן" "מי לאהבה" מול "ענבלים" "ימים טובים" מול "סליחות" "אהבה יומיומית" מול "ליד הדלת" "על החוף" מול "בלילות הסתיו" "כוכב רחוק" מול "מישהו" יא אללה, רק עכשיו אני רואה שזה ממש קשה

zoharrr1

New member
הבחירות שלי

הילדה הכי יפה בגן ענבלים ימים טובים אהבה יומיומית בלילות הסתיו מישהו

venustudent

New member
בוחרת

אני מודה שאני לא מכירה את כל זוגות השירים, אז לא אתייחס לכולם: לקחת את ידי בידך מי לאהבה סליחות מישהו

YA2007

New member
בחירותיי: ../images/Emo183.gif

1. "לקחת את ידי בידך" 2. "מי לאהבה" 3. "סליחות" 4. "אהבה יומיומית" 5. "בלילות הסתיו" 6. "מישהו"

0mroosh

New member
../images/Emo192.gif#1

"הילדה הכי יפה בגן" "מי לאהבה" "סליחות"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111 "אהבה יומיומית" "בלילות הסתיו" "מישהו"

הבחירות שלי ../images/Emo26.gif

"הילדה הכי יפה בגן" "מי לאהבה" "סליחות" "אהבה יומיומית" "בלילות הסתיו" "מישהו"

באהבתנו

New member
הבחירות שלי ../images/Emo13.gif

הילדה הכי יפה בגן מי לאהבה סליחות אהבה יומיומית בלילות הסתיו מישהו

"גלוי ונעלם"

"ארבע לפנות בוקר" מול "עכשיו הכל בסדר" "בלדה על אדון כמעט וגברת כבר מול "שיר ללא שם" "אחיזת עיניים" מול "כמו אל מים" "יש אשר שקטים הם השמיים" מול "שיר ערש" "שתיקת הים" מול "גלוי ונעלם"

../images/Emo41.gif

עכשיו הכל בסדר (למרות שארבע לפנות בוקר זה הצלצול שלי
) שיר ללא שם כמו אל מים יש אשר שקטים הם השמיים גלוי ונעלם

../images/Emo192.gif

עכשיו הכל בסדר (אוך, קשה מדי
) שיר ללא שם כמו אל מים יש אשר שקטים הם השמיים גלוי ונעלם

zoharrr1

New member
הבחירות שלי

ארבע לפנות בוקר שיר ללא שם אחיזת עיניים שיר ערש גלוי ונעלם

YA2007

New member
ועוד בחירות ../images/Emo188.gif

1. "ארבע לפנות בוקר" 2. "בלדה על אדון כמעט וגברת כבר" 3. "כמו אל מים" 4. "יש אשר שקטים הם השמיים" 5. "גלוי ונעלם"

0mroosh

New member
../images/Emo192.gif#2

"ארבע לפנות בוקר"[היי, הוא גם הצלצול שלי! D: ]. "שיר ללא שם" "כמו אל מים"- מגה וואו. "יש אשר שקטים הם השמיים" "גלוי ונעלם"

הבחירות שלי ../images/Emo26.gif

"עכשיו הכל בסדר" "שיר ללא שם" "כמו אל מים" "יש אשר שקטים הם השמיים" "גלוי ונעלם"

למעלה