בחירת מושב

djishai

New member
בחירת מושב

יש פעמים שגורמים לך לשכוח את העיקר - הנוחות רכשתי אופניים "סוף הדרך" (סנטה קרוז) הילוכים XTR קליטים TIME נעלי SIDI(לא מבין איך אבל הצלחתי בפחות מ 1000 ש"ח) ועוד ועוד דבר אחד נשכח ממני וזה האוכף....... כיום יש לי אוכף שנחשב בינוני+ של חברת TITEC... אין בעיות אבל הוא נראה די "פושטי" אם כי לא היה זול.. ניסיתי כל מיני סוגים אחרים ברמות מחיר גבוהות ולא מצאתי ו..... אני יודע צריך להמשיך לנסות עד שמשהו בסוף יתאים שאלה: מי מכיר חנות רצינית שאפשר "לשבת" שם עד ש"ייצא עשן לבן" ????

Yaron d

New member
הבעייה עם מושבים

היא שבד"כ מה שטוב לאחד לא טוב לאחר ובקשר לחנות טובה אני חושב שזה לא ממש יעזור כי עד שלא תרכב ממש עם האוכף לא תוכל לדעת אם הוא נוח. לכן במרוצת השנים פיתחתי שיטה (ללא זכויות יוצרים תשתמשו חופשי) אתה מחליט מה אתה מעדיף בצורה כזאת. 1. קושי-אני אוהב קשה או רך. 2. צורה כללית -כורסא או כיסא מירוץ צר בטירוף. 3. לגבי צורה המשך- חלק אחורי רחב וקדמי צר או צר מאד. 4. דגם- בד"כ לחברות מסויימות יש סדרות ואם אהבת את אחד הדגמים מהסדרה סביר להניח (לא בטוח) שתאהב גם את האחר. למשל אני מאד אוהב את SLR של סלה איטליה ולכן הנחתי שאוהב גם את ה SLR XC וטעיתי כי אני אוהב את המושב הכי קשה שאפשר ולכן כיום יש לי על 3 מבין זוגות האופניים שלי SAN MARCO ASPIDE. טוב נו... תמחק את סעיף 4. אגב אין לי על זה זכויות יוצרים מהסיבה הפשוטה שגם בשיטה הזו קניתי לא מעט מושבים יקרים מאד (יש לי פטיש למושבים) שנחים להם על המדף. בקניית מושב יש סיכון מסויים לכן לך עם הלב והתחושה ותקווה לטוב. אם יש למישהו מחבריך מושב אותו אתה שוקל לקנות אז תעשה סיבוב משמעותי ותרגיש. ירון

noamwax

New member
שכן שלי...

היה מאוד מרוצה מטיימטראיל שיושבים בין רישפון לרעננה. למייטב זכרוני הוא בילה כמה שבועות ברכיבה על אוכפים שונים שהושאלו לו מהחנות. החנות עצמה מוכרת ציוד איכותי (לרוב במחירים "איכותיים".....)

למעלה