בחירת מזגן מיני מרכזי

• פותח הנושא eWave
  • פורסם בתאריך

eWave

New member
בחירת מזגן מיני מרכזי

שלום לפורום, מתוך נסיון הצרכנים בפורום רציתי לקבל עזרה בבחירת מזגן מיני מרכזי, חברת תדירן או אלקטרה? שירות / איכות / מחירים? תודה על העזרה

מאגר

New member
מזגן יני מרכזי../images/Emo91.gif

רצוי לבדוק האם יש אפשרות לעשות מזגנים דו פיצוליים מאחר ועלות האחזקה של מזגן מיני מרכזי יקרה יותר מאשר מזגנים דו פיצוליים שלכל חדר יש דפיוזר משלו כי לא תמיד צריך את כל הבית ממוזג לפעמים צריך חדר אחד או שנים ואז חבל על האנרגיה המבוזבזת והפרשי המחיר אינם גדולי בהקנה אבל גדולים בשימוש כמובן נישאלת השאלה באיזה איזור בארץ

אתה צריך לפנות למרכיבי מזגנים,

ולא יצרני מזגנים. העלות מורכב ממחיר המזגן, תעלות פח (או שרשורי), מספר הפתחים, סוג הפתח ( גם לאוויר חוזר, עם שלט רחוק... אבדוק את הלוח שלנו, אם יש, וכמה יועצי מזגן יש ברשימה, וארשום את אלה, שעבדתי איתם, והיו בסדר. לאחרונה, בקיץ שעבר הרכיבו מינימרכזית אצל לקוחה שלי, המזגן מסוג מיצובישי 5 או 5.5 כ"ס, שקט במיוחד. עבור 2 חדרים + חלל המרכזי (סלון, פינת אוכל, מטבח) 5 פתחים דוכיבוניים. סה"כ עלה 13500 ש"ח + מ.ע.מ. דרך הנכונה, לפנות לכמה יועצי מזגן, לקבל מכולם את הפתרון ואת העלות. אחרי, שיש לך כמה הצעות, תשלך לנו לבדיקה. אתה יכול לשלוח למסר שלי, ואפרסם רק את הדברים, שלא פוגעים בפרטיותך. תשובה מלה תקבל במסר.

eWave

New member
השאלה היא לגבי המזגן עצמו

ישבתי כבר עם אנשי מזגנים והבעייה היא לבחור את סוג המזגן עצמו, לא ההתקנה, כל אחד לוקח לכיוון אחר, מבחינת התאמה אני יכול להתקין תדירן / אלקטרה / מיצובישי והייתי רוצ הלדעת על נסיונכם עם חברות אלו. תודה

עכשיו זה ברור. חברים, תעזרו לו../images/Emo92.gif

למעלה