בחירת מיקסר

בחירת מיקסר

שלום לכולם, מזה מספר חודשים שאני מפלסת דרך חדשה ומשווקת את המאפים הביתיים שלי. מיקסר הקנווד (ששכח מתי הוא חגג יומולדת 30) שלי, שבק חיים וכעת חמותי (כן,כן!!) מציעה לקנות לי מיקסר חדש שילווה אותי בעסק החדש. אני יודעת שעד לאחרונה הקיטצ'ן-אייד היה נחשב למקצוען שבחבורה, אולם כעת הצטרף קנווד ונותן לו FIGHT רציני. הסתכלתי גם בזאפ ובעוד אתרים ומה אומר - הלכתי לאיבוד. אשמח ואף אודה לך מאד אם תוכלו לייעץ לי כיצד לבחור לי מיקסר, איזה פרמטרים חשובים יותר ואילו פחות, האם כדאי להתעקש על נפח קערה של 7 ליטר או ש-5 זה מספיק וכמובן - אם יש שם של דגם מומלץ באופן ספציפי, אני אהיה ממש אסירת תודה!! בכל אופן, דבר נוסף ומאד חשוב - אשמח לקבל תשובה בהקדם (לפני שחמותי תתחרט....) המון המון תודה!
 

נירש

New member
קנווד!

אני משתמש במיקסר קנווד מדגם 415, שעולה היום כ1700 http://zap.co.il/model.asp?model_id=9890 לפי זאפ, ויש לו קערה של 4.5 ליטר. הוא מצוין, עושה את העבודה גם כשמדובר בבצק וגם כשמדובר בהקצפות, הוא חזק מאוד ואני מאוד מרוצה ממנו. הקיצ'ן אייד, לפי מה שחקרתי בזמנו כשבדקתי איזה מיקסר לקנות, יותר חלש ולא עושה עבודה כ"כ טובה בבצק - מדובר על דגם KSM150. יש להם גם דגם HEAVY DUTY, אבל אני לא יודע לגביו. השאלה היא האם את עושה כמויות גדולות של אותו מתכון? אם כן, לדעתי כדאי ללכת על דגם המייג'ור של קנווד http://zap.co.il/model.asp?model_id=410768 שעולה כ-2400, אבל יש לו קערה של 7 ליטר. פשוט יחסוך לך עבודה. מקווה שעזרתי. דבר נוסף, אם תרצי לשמוע על חנות זולה לקנות בה, שלחי לי מסר. בהצלחה ניר
 
קרנושי וניר - המון ../images/Emo51.gif../images/Emo65.gif

חיזקתם אצלי את נטיית הלב. ניר - מבטיחה לעדכן אם אמצא מקום זול לרכישה. יום טוב (וטעים).
 
למעלה