בחירת מכונת תפירה - שימוש ביתי וקווילטינג

MegedShamayim

New member
בחירת מכונת תפירה - שימוש ביתי וקווילטינג

שלום לכולם,
אני די חדשה בתחום ומחפשת מכונת תפירה. השימוש שלי יהיה בעיקר ביתי וקווילטינג.
1. יש למישהו תובנות לגבי אחת המכונות הבאות:
7258 Brother cs6000i, Sovina 8370, Singer
2. המלצות על דגמים ספציפיים אחרים במחיר של עד 2500 ש"ח תתקבלנה בברכה.
3. אם אני קונה מכונה מחו"ל, תהיה לי אחריות בארץ? האם יש בעיניכם עדיפות לקניה בארץ לעומת הזמנה מחו"ל?
4. מה העניין עם ההמלצה לא להשתמש בשנאי ממיר מתח למכונות תפירה (כלומר לקנות רק מכונות מותאמות לחשמל ישראלי)?

תודה רבה!

שש שבע

New member
על השתים האחרונות אני יכולה להמליץ לך, לא אוהבת באופן אישי א

את הראשונה ואחיותיה,

ובדקי גם את הפפאף סמרטר מכונה מכאנית, שיכולה להתאים לצרכייך
הסובינה נמכרת בארץ, ותהיה לך אחריות, הברדר, תקבל שירות בארץ, אבל יעלה לך בכסף, , אבל ההפרש בין המחירים משם לפה כזה גדול, שמשתלם,
4ץ יש לי מכונה שיש לה שנאי, והכל בסדר, כבר כמעט חמש שנים, הבעיה שאנשים מערבבים בדיוק , שמים מתאם לתקע, במקום שנאי, ואז שורפים את המנוע, המתאם הוא חלק קטן שגורם לתקע להיכנס לחשמל, השנאי משנה את החשמל הנכנס למכונה, מ220 למה שהמכונה מקבלת,
יומקסים,

MegedShamayim

New member
ויש לך תובנות באשר לבחירה בין הסובינה לבראדר?

תודה רבה על התשובה המפורטת!
על ה-PFAFF ראיתי הרבה המלצות פה בקבוצה אז קראתי קצת באינטרנט וממה שראיתי היא לא הכי מתאימה לקווילטינג (פחות מתמודדת עם כמה שכבות), אבל תכלס אין לי מושג ולא מצאתי הרבה מידע עליה...
אמרו לי שהסובינה חזקה יותר בגלל גלגלי שיניים ממתכת ושבאופן כללי מכניות עדיפות על אלקטרוניות כי הן מתקלקלות פחות, וראיתי פה בקבוצה לא מעט שמרוצות ממנה. אבל לא מצאתי מידע על סובינה בהקשר של קווילטינג.
מצד שני קראתי המון ביקורת מעולות באינטרנט על הבראדר אז אני בלבטים קשים.
יש לך תובנות בקשר למי מהן הכי מתאימה לקווילטינג (האפשרויות הקישוטיות פחות קריטיות לי מאשר היכולת לתפור דרך כמה שכבות וכו').
תודה!

שש שבע

New member
תראי, לקוילטינג, אם זה רוב מה שאת עושה, אז כל הביתיות ברמה

שציינת יספקו את הסחורה חלקית, אם את רוצה לעשות הרבה קוילטינג, הייתי הולכת על מכונה קצת יותר יקרה http://www.tfira.co.il/Product?product_id=44962

זו תתאים יותר

MegedShamayim

New member
עוד מכונה אפשרית - PFAFF 1142

קצת יותר יקרה מהתקציב שלי, אבל כן ראיתי התייחסות לאפשרות של קווילטינג איתה, ואפשר לקנות אותה בארץ...
מישהי מכירה אותה?

bananit2

New member
יש לי פאף 1142 היא מכונה אחלה שבעולם.

קניתי אותה לפני שנתיים כמעט.

למעלה