בחירת מלון

moi895

New member
בחירת מלון

שלום רציתי לדעת כמה כוכבים הם המלונות אדומית דליה וטופז כי בכל אתר רשום משהו אחר .? בנוסף רציתי לדעת האם מלון דליה הוא מלון איכותי ומה גודל הבריכה וכנ"ל גם באדומית? תודה

harhanegev

New member
בכל אתר רשום אחרת ? זה לא סתם :

בימינו, לא קיימים קריטריונים לקביעת מספר כוכבים, וכבר לפני שנים רבות הפסיקה קביעת מספר כוכבים של מלונות ע"י משרד התיירות. נכון להיום, אין אף גורם שקובע מספרי כוכבים, ולכן לכל אמירה "יש למלון שלנו ... כוכבים" אין שום משמעות. הדרך היחידה לברר רמה של בתי מלון היא לברר מידע: לשאול אנשים שהתארחו בהם, לעשות חיפוש באינטרנט, וכו'. ספציפית לגבי דליה וטופז, שניהם מלונות ברמה נמוכה, אין לי מושג מי מהם טוב יותר, אך במידה וחשוב לך חוף הים, מלון דליה ומלון אדומית קרובים מאוד לחוף הים (דקה או 2 ברגל) ומלון טופז דורש בערך 7-10 דקות כדי להגיע לחוף הים. לגבי הבריכה ולגבי שאר הקריטריונים, אין לי מושג.

moi895

New member
רמה נמוכה???

מה הכוונה מלונות ברמה נמוכה ?... מה אתה אומר בזה שהוא מלון נמוך? תפרט טיפה יותר בבקשה מלון לצעירים הוא טוב ? תודה

harhanegev

New member
אינני מפרט כי אינני יודע לפרט.

אני יודע שמדובר במלונות זולים מאוד ברמה נמוכה יחסית, אבל אען לי מושג מעבר לזה מה בדיוק יש שם ומה בדיוק אין שם.

dakar110

New member
בקשר להתלבטות

אל תילך לאדומית הוא זבל של מלון פשוט הכל מגעיל בו. לך לדליה אחלה מלון ביקרתי שם שנה שעברה והצטערתי שלא הזמנתי לשם והזמנתי למקום אחר. אחלה מלון במרכז לצעירים קרוב להכל והוא בערך במחיר של אדומית אפילו יותר זול

למעלה