בחירת מנתח?

בולדוג

New member
בחירת מנתח? ../images/Emo53.gif

כמו שכתבתי אני עומד לעבור ניתוח קיצור קיבה,וחשבתי על ד"ר סובחי הרבה בגלל מערכת התמיכה שלו בבית החולים דיאטיקאית שמכירה את התחום למשל,והניסיון הרב שלו בתחום, הייתי שמח לשמוע מחברי הפורום תגובות והמלצות,אומנם זה מוגדר כניתוח קל אבל אני "מת מפחד" בתודה מראש הבולדוג החושש.

פנינוש

New member
לבולדוג החושש ../images/Emo50.gif ../images/Emo24.gif

זה תלוי איזה ניתוח אתה הולך לעשות . והחשש שלך מאוד מובן ומוכר . אני מקווה שהחברא כאן יוכלו להפיג לך את חששך . מאחלת לך בהצלחה באשר תחליט רוב אושר ובריאות.

RomiVais

New member
בולדוג יקר ../images/Emo13.gif

קודם כל, לא למות מפחד בבקשה!! החיים יפים מדי בשביל זה, לא?
אני עברתי ניתוח לאפ-בנד לפני קצת יותר משלושה חודשים בוולפסון (כך שאני לא יודעת לגבי סובחי, אבל חברים פה יעזרו לך בזה...). ירדתי כבר 19 קילו ואני מרגישה מצויין!! עצם זה שעוברים ניתוח בהרדמה מלאה טיפה מפחיד, אבל זה באמת לא כל כך נורא, ושווה כל כאב קטן שאחרי. כשמתעוררים מההרדמה יש קצת כאבים אבל לא בלתי נסבלים. מקבלים משככי כאבים ועוד באותו יום אפשר לקום מהמיטה ולהסתובב... באמת שאין ממה לפחד!! הכאבים הולכים ודועכים עם הזמן שעובר וגג אחרי שבועיים הניתוח הוא זיכרון ישן. תאמין לי שהירידה במשקל מצדיקה כל רגע, זה באמת שווה, שכן לא נראה לי שאפשר להשיג הצלחה מסוג זה בדיאטות רגילות. אמרת שאתה אוהב דובונים? הנה עוד אחד בשבילך, מקווה שיעודד אותך
מקווה שעזרתי, ושאתה כבר לא בולדוג חושש, אלא בולדוג רגוע
בהצלחה כבר מעכשיו - אתה לא לבד!!
לילה טוב ושיהיה לך שבוע נפלא ביותר, רומי

רוייקו

New member
אני יכול להמליץ לך בחום על שני

מקומות שיש להם נסיון עצום בניתוחי השמנה וולפסון ואיכילוב. אף לא מילה יותר.

עדי.פ

New member
כמנותח של ד"ר סובחי אני יכול

רק להגיד שהוא מצויין, מקצועי, נחמד (חשוב מאוד שהרופא יהיה נחמד) ושיש לו תוצאות טובות עדי

רוייקו

New member
אין ספק שהוא מהמובילים, אבל יקר...

מה זה יקר - רצח. השתתפות של כמעט 7000 ש"ח באסותא. וואוו. ואם עושים בבית חולים ציבורי כלשהו אמנם לא משלמים, אבל המון זמן מחכים. במיקרה הטוב לפחות שנה. אז מה עושים.

עדי.פ

New member
ההשתתפות תלויה בסוג הביטוח

אני למשל לא שילמתי אפילו שקל לכלום ועשיתי באסותא.(ד"ר סובחי קיבל את שכרו במלואו מחברת הביטוח) אבל הכל תלוי בסוג הביטוח. חוץ מזה אותי למדו שבברואות לא חוסכים עדי

שלגיה**

New member
לא צריך לחכות אפשר בוולפסון !!!

אז הולכים לוולפסון לחולון-יש שם רופאים מצויינים באים בבוקר והולכים למחרת בבוקר...... גם אני רציתי לעשות אצל סובחי אבל הוא אמר לי : או שתחכי שנה או שתעשי פרטי...אז הלכתי לוולפסון ומאותו יום שהלכתי קבעו לי תור לעוד חודש. אם הייתי מחכה שנה....אז בטוח הייתי מגיעה לשולחן הניתוחים...אבל אחרי התקף לב !

רוייקו

New member
כן, אבל אחותי שייכת ל"קללית" ולא

מאשרים לה בבית חולים ציבורי אופציה נוספת שעומדת לרשותה היא בתי החולים שלהם, במיסגרת הביטוח המשלים שלה: אסותא או מדיקל סנטר אולם אז היא צריכה לשלם השתתפות עצמית שנעה בין 2000 ל 7000 ש"ח, תלוי במנתח. ההשתתפות שמשלמים כשסובחי המנתח הינה 6600 ש"ח. הסכום גדול עליה. בכלל, אחותי רוצה להוכיח לי שהיא יודעת טוב יותר. היא הלכה לדר´ רובין שהמליץ לה על הטבעת הצרפתית. ברגע האחרון הצלחתי להוריד אותה מהטבעת הצרפתית וגם מהשוודית שהומלצו לה על ידו. אם כבר קשירת הקיבה אז לאפ-בנד, אמרתי לה. שום דבר אחר לא, בינתיים. בין לבין, בזמן שחיכינו, ראיתי כמה הצלחות לא רעות של הלאפ-בנד וחשבתי לעצמי שבסה"כ, לעיתים אפשר לראות הצלחות של 90 אחוז ויותר ללאפ-בנד, אבל הרוב הגדול לא מגיע לזה ובאמת, כדאי לא לצפות ליותר מדי מהשיטות להגבלת הקיבה. נידרשת משמעת עצמית חזקה של המנותח לא לאכול מזון משמין ולנהוג בקפידה מעתה ועד עולם, אם הוא רוצה להמשיך ולשמור על משקל נמוך ולעיתים, כשאני מזדמן למרפאות החוץ אני רואה הצלחות יפות וזה בהחלט עושה את התמונה יותר אופטימית. וחזרה לאחותי, אני חושב שבסוף היא תלך על פרופ´ חרוזי. ניקבע לה תור שתעשה את הניתוח באסותא ויאללה.

mikie

New member
אני מצטרפת ומסכימה בהחלט ../images/Emo118.gif

גם אני שוחחתי עם סובחי והתרשמתי מאוד מהמקצועיות ומהאנושיות שלו. אבל לחכות שנה
זה יותר מדי בשבילי. גם אני נותחתי בוולפסון לאחר חודש מפנייתי למחלקה. בהצלחה בהמשך, וזה שווה את זה. ביי מיקי

דליה.ד

New member
מנתח מהדרום

אני עשיתי באסותא אצל ד"ר אבינוח מסורוקה. אנושי נחמד, צנוע ובר השגה בכל עת (כמעט) בפלאפון (חשוב מאוד לא?)

רוייקו

New member
גם התרשמתי שאבינוח איש נעים

ואפשר לדבר איתו, אבל למה הוא משתמש בטבעת השוודית אני לא מבין..

הדרומי*

New member
יש לך טעות אחת קטנה הוא התחיל

לעבוד גם עים לאפ-באנד בין לבין הוא שם גם לאפ-באנד וגם את השודית רוויקו* אתה יכול לשאול אותו אני לא משקר את זה הוא אמר לי לפני זמן איזה מידה של הלאפ- באד הוא שם וואלה את זה תשאל אותו . אני לא מבין בזה בלאפ-באנד .תבדוק את זה נ.ב אתה עדין חיב לי תשובה איפה בסוף סגרתם אז בצפון אצל מי ובאיזה מקום כי היום אני מכיר מקום חדש שם אבל זה כבר להזדמנות אחרת מקום רומנטי כזה

למעלה