בחירת מסלול

PrncsBamby

New member
בחירת מסלול

שלום רב
אני נמצאת בצומת דרכים בחיי ואמורה לבחור מסלול התמחות. בגדול מתלבטת בין שתי אופציות עיקריות (אחת עוסקת בנשים והשניה בילדים). אבל בזמן האחרון התגנבו לי לראש מחשבות על אופציות אחרות אחת כללית יותר ואפילו מחשבות על שינוי תחום (רק אצייןכי עדיין לא התחלתי ממש לעבוד בתחום הנ"ל, אני בשלבי סיום של הלימודים.
אשמח לייעוץ. תאריך הלידה שלי הוא 21.10.79
תודה!

חסרים פרטים ...

שלום PrncsBamby

חסר לי מידע מה הוא התחום שאת מדברת עליו ?
חסר לי שמך .
את יכולה לכתוב כאן בפורום, או לשלוח לי את הפרטים בתיבת המסרים הפרטית.

יום טוב

חנן חיים

הייתי שם לנגד עיני את התא המשפחתי הבעל והילדי

שלום חנן
בהמשך לשאלה מהפורום.
אני מסיימת סטאז' ברפואה ואמורה לבחור תחום התמחות - כאשר האופציות כמו שציינתי הן רפואת נשים, ילדים, משפחה או לעבור לתחום אחר כמו מחקר.
רק אציין שאני גם אמא לשני ילדים קטנים שנתיים וארבע- ובהכשרתי אני גם וטרינרית. ויש תאורטית אופציה לחזור גם למקצוע הזה.
ורוצה לדעת מה צפוי לי ההתמחויות קשות בעיקר נשים וילדים) וידרשו הקרבה רבה מצדי ובעיקר מבעלי ומהילדים ולכן קשה לי כל כך להחליט. משפחה זה תחום קל יותר אבל פחות מעניין אותי.
תודה רבה

שלום PrncsBamby

הכן מבדיקה של המספרים המרכיבים את מפת הלידה הנומרולוגית התחומים שבחרת רפואת נשים, ילדים וגם משפחה מתאימים מאד.
אך הייתי שם לנגד עיני את התא המשפחתי הבעל והילדים !
האם המחיר הכבד אותו ישאו על כתפיהם ילדיך יהיה שווה את הרצון הפנימי האגו להצלחה בכל מחיר ?

חפשי עוד אופציות בהן תוכלי לתמרן ולא להשליך את הלימוד והידע הרב אותו צברת.
עולה לי רעיון אולי להישאר בתחום הווטרינרי, ואת ההשלמה לפרוש על פני זמן ממושך . יאפשר זמן להעניק מבלי לפגוע בגידול ילידך.

מצחיק בחרת בתחום של ריפוי ילדים , נשים ומשפחה ... ומה על המשפחה והילדים שלך ?
את מבינה שתהיה פגיעה ... !

PrncsBamby

New member
תודה רבה!

כנראה זה הכיוון. לא ניתן לפרוש את ההשלמה מראש (אפשר ללדת עוד ילדים ואז חופשות הלידה מורחות את ההתמחויות) אבל בגדול התכניות מובנות מאוד.
תודה רבה!!

למעלה