בחירת מקום לימודים

moses19

New member
בחירת מקום לימודים

שלום לכולם, אני מהקוראים הסמויים של הפורום ואני מאוד נהנה לקרוא בו ולהחכים ממנו. אני מעוניין ללמוד קורס מאמנים ואני מתלבט היכן, המקום שהכי נראה לי עד כה הוא באוניברסיטה הפתוחה. אשמח לשמוע חוות דעת ואם יש המלצות אחרות. יום טוב :) משה

tlingit

New member
הי משה ../images/Emo13.gif

יופי שהחלטת לכתוב ולשאול, ותודה על המחמאות
כיף לשמוע כקורא ותיק בפורום אתה ודאי מכיר כבר את המאמר על בחירת בי"ס ללימודי אימון אישי ואני בטוחה שקיבלת כבר ותקבל עוד המלצות וחוות דעת אל תיבת המסרים האישיים שלך אפשר להסתקרן ולשאול מה מביא אותך ללימודי התחום הזה? בתחום שלנו כל אחד מגיע מכיוון אחר ואותי זה מרתק לראות

moses19

New member
לימודים לאימון

הי, טרם קיבלתי תגובות נוספות פרט לאחת, אך אני בדיוק חוקר ובודק את הנושא כפי שציינת, אני מקווה לקבל יותר מידע בבהמשך. אני מגיע ללימודי התחום מתוך הבנה שאני רוצה לעבוד עם אנשים ועבור אנשים... כיום אני בתחום ההדרכה וההטמעה, ואני רואה כי אני עוסק רבות ב"פסיכולוגיה" של העובד/משתמש מערכת או ארגון. ראיתי כי היכולות והגישה שלי לאנשים היא טובה יותר מאשר חשבתי והתחלתי לבדוק כיצד אוכל לממש זאת בצורה הטובה ביותר, וכך הגעתי לתחום האימון האישי. כאשר בהמשך אני רוצה להוסיף לכך את הפסיכותרפיה אשמח לשמוע יותר מאחת שכבר נמצאת בתחום שבוע מעולה

אימון אישי

היי משה, בהצלחה בדרכך החדשה... ברצוני לציין שבאימון אישי להבדיל מפסיכולוגיה לא נוברים בעבר כי אם עוסקים בהווה - בכאן ועכשיו, בעשייה, צמיחה והעצמה אישית. מדובר בליווי המתאמן לעבר היעד שהגדיר מראש, אין מקום למאמן להביע דעה או לייעץ , זוהי ברית אמיצה ומרגשת שבה המאמן נמצא שם בשביל המתאמן. קיימת כאן נתינה מדהימה ומעשירה. מדובר בתהליך מקסים ומיוחד, מקווה שתחווה אותו בפתיחות ובשאילת שאלות. ושוב המון הצלחה דינה בראל

moses19

New member
אימון אישי

תודה על ברכת הדרך מאוד אהבתי את מה שכתבת, זה סיכם ואפיין בעיני את מה שהכרתי והבנתי על אימון אשמח להשתמע בהמשך ובהצלחה גם לך :)

למעלה