בחירת מקצוע

Wishmaster85

New member
בחירת מקצוע ../images/Emo113.gif

הי חברה! היבנתי שזה הפורום לסטודנטים בחוג לגיאוגרפיה, אז חשבתי שאולי תוכלו לעזור לי. חשבתי ללמוד דווקה גיאוגרפיה במקום היסטוריה שלמדתי לפני חצי שנה. רציתי לדעת במה אפשר לעבוד לאחר סיום תואר ראשון ותארים מתקדמים, ועד כמה גיאוגרפיה מוקשת בארץ. תודה רבה לכם, ואשמח אם תענו לי!!! :)

בחירת מקצוע

מה ניתן לעשות אם תואר ראשון... שאלת מליון הדולר ! אין לי תשובה חד משמעית, היו פה כמה דיונים בעבר, כדאי לחפש ולקרוא. בכל אופן, הייתי אומרת שהתחום הכי מבוקש היום בשוק העבודה לבוגרי תואר ראשון ( מלבד הוראה שגם היא אפשרות ) זה התמחות במערכות מידע גיאוגרפיות - GIS. זה תחום מאוד מתפתח וראיתי לאחרונה הצעות עבודה לא מעטות בתחום זה. אישית לא יצא לי ללמוד אפילו קורס אחד ולא אוכל לפרט על תחומי הלימודי בהתמחות זו. בהצלחה

Wishmaster85

New member
ממש תודה רבה לך! האמת שגם אני מצאת

הי, ממש תודה רבה לך! האמת שגם אני מצאתי מודעות בתחום זה. כדאי יהיה לבדוק בספרית יעוצים. בהצלחה גם לך! P.S- ומה לגבי תארים מתקדמים?

תארים מתקדמים

שוב, תלוי באיזו התמחות. אם זה לתחום ההוראה, תואר מתקד יכול לאפשר הוראה לא רק בבתי ספר אלה גם במכללות ואוניברסיטאות, וכמו כל תואר מתקדם יש לו יתרונות שלא בהכרח קשורים למקצוע, כמו השפעה על השכר וכו... אבל זה מאוד ככלי, קשה לענות. בהצלחה

למעלה