בחירת מקצוע ...

Joan of Ark

New member
בחירת מקצוע ... ../images/Emo35.gif

קודם כל,לך עינת אני חייבת לאמר שאני מתפאלת מהדרך שאת מרגנת ומתפעלת את הפורום. התחום הזה מאוד מסקרן אותי ולכן יש לי המון שאלות, אבל אני אתחיל באחת שמאוד קונקרטית כרגע. שמי 3-1-2-1 משפחתי 4-2-6-2 תאריך לידה 9.10.80 יש תחומי העיניין העיקריים בחיי הם חקר השואה ותאטרון, אני כרגע לקראת סיום התואר הראשון (אותו אני עושה BA כללי) ולקראת התואר השני עלי להחליט איזה מהתחומים יותר מתאים לי, ואיזה מהם עלי להרחיב. אומנם הבטחתי שאלה אחת אבל אני מאוד מתפתה לעוד אחת :) אני בשנה האחרונה נמצאת בניו יורק, האם המקום טוב לי? המון תודה ! :)

עינת

New member
היי וברוכה הבאה ../images/Emo39.gif ../images/Emo15.gif

היה לי יום עמוס לעייפה שהסתיים רק עכשיו. כיוון שאת התשובות אני נותנת בכיף ועם המון אהבה עדיף שתמתיני עד מחר בבקשה. ובינתיים
שפע ו
עינת

עינת

New member
היי,חזרתי עם תשובה ../images/Emo121.gif

אכן שני התחומים מאוד מתאימים לך ומאוד קשה לי לומר לך באיזה מהם לבחור. יש בך את היכולת המופלאה להיות מצויינת בשני התחומים. גם לגבי ניו יורק איני יכולה לומר לך כיוון שזו הבחירה שלך ורק את יכולה לדעת אם טוב לך או לא. צר לי שאיכזבתי אותך אבל בגלל היכולות המופלאות שלך וגם בגלל האינטואיציה המאוד מפותחת שלך עלייך להתחבר לרצון הפנימי והאמיתי שלך ואף אחד לא יוכל לעשות את הבחירה עבורך.
שפע ו
עינת

Joan of Ark

New member
הממ...

מזה חששתי... :) אבל תודה... לגבי העבודה, לדעתי בסוף הכל יגיע לאיפה אני אצליח יותר לעבוד עם המרפקים שלי. וזה ממש לא הצד החזק שלי.

עינת

New member
לא חייבים מרפקים אפשר סתם להיות

טובים בתחום ויש לך את זה אז בבקשה אל תמעיטי בערך עצמך
(כן אני כועסת
)

Joan of Ark

New member
תודה ../images/Emo70.gif

תמיד טוב לקבל מעט בעיטות בישבנון לשם ההמרצה

למעלה