בחירת משקפי שמש

eli98

New member
בחירת משקפי שמש

ערב טוב, השבוע אני מתכנן ללכת ולקנות משקפי שמש חדשים אשר ישמשו אותי ביום יום (נהיגה, הליכה ברחוב וכל שאר הדברים הרגילים)... אני מחפש משקפי שמש איכותיים שיתנו הגנה טובה מהשמש, עם שדה ראייה טוב (משקפיי רחבים), ועם עדשות פולארויד... יש לי מספר שאלות לגבי הבחירה של משקפי השמש... 1. למה לשים לב כשאני קונה משקפיים? מהם הדברים הכי חשובים במשקפי שמש כדי להגן על העיניים? 2. האם אתה ממליץ על עדשות פולארויד? האם יש להם יתרון כלשהו על פני עדשות רגילות? 3. שמעתי על משקפי שמש שמשנים במעט את כהות העדשה בהתאם לעוצמת התאורה (אם יש שמש חזקה הם נהיים כהים, ואם יש פחות שמש העדשות מתבהרות טיפה), האם זה מומלץ או שמא עדיף להסתפק בעדשות בגוון קבוע? תודה מראש, אלי.

משקפי שמש

שלום, ציינת את כל המרכיבים החשובים בבחירת משקפי שמש. אוסיף שצריך גם מסנן UV. הפולארואיד אכן חוסם חלק מקרני השמש (בזווית אחת) וזה טוב אך אינני יודע האם הדבר טוב יותר מחסימה רגילה אחרת. יש להתיעץ עם האופטומטריסט. המשקפים שמשנים את כהותם בשמש הם לרוב משקפים אופטיים שמשמים גם כמשקפי שמש לפי הצורך.

mushinka111

New member
הי,קודם כל חשוב להגיד לגבי הפולרויד שזה מאוד

נשרט,אז אם אין לך בעיה אם זה -סבבה. לגבי עדשות שמתכהות-זה מעולה ,אם אתה מתכוון לאלו שהן כהות באופן כללי וכשהשמש מאוד חזקה הן כהות עוד יותר.זה פטנט מאוד טוב,משתמשים בעדשות הללו למקצוענים שעושים סקי. הכי חשוב לבחור בחברה ידועה כי אז אתה בטוח שיש הגנה uv . והכי חשוב לצאת עם המשקפיים לשמש לפני שקונים ולנסות מבחינת נוחות העדשה.

למעלה