בחירת נגן ומקום קנייה

פיבונת

New member
בחירת נגן ומקום קנייה

שלום, ערכתי חיפוש בפורום והשוואת מחירים בזאפ ונותרתי עם 3 נגנים (כולם של 1 GB), אשמח לקבל את דעתכם: Sandisk Sansa e140 iAudio G3 iRriver IFP 799 חשוב לי שתהיה איכות שמע טובה, נוחות שימוש, אוזניות טובות, ורדיו טוב (אני נוסעת הרבה בדרכים, בעיקר ברכבת). בנוסף, האם כדאי לרכוש את המכשיר בארה"ב או שמא ההבדל במחיר אינו משמעותי? תודה

stardust19

New member
העדפה שלי היא איריבר ואיאודיו

חשוב לציין כי הקליטה ברכבת היא די גרועה גם עם הרדיו במכשיר והמכשיר עצמו מצוינים. היות והרכבת חולפת על פני אזורי קליטה שונים וכן גוף הרכבת הוא בעצם "כלוב פאראדיי" שמהווה מכשול לקליטת לקליט תדרי רדיו וכד'. מי שרוצה שאני אפרט בענין יכול לפנות אליי בפרטי

לגבי רדיו ורכישה בארה"ב..

בארה"ב הרדיו פועל בתצורה שונה מבארץ. לאייריבר אפשר להחליף לקושחה אירופאית שתקלוט את הרדיו אבל לאייאודיו ולסאןדיסק(נרא ה לי לגבי זה אני לא בטוח..) אין קושחות לפי יבשות אז כך שרדיו יהיה בעייתי במקרה של קנייה בארה"ב..

יאיר B

New member
אם מבחינה כלכלית את יכולה לקנות

IAUDIO או IRIVER - תמחקי מהרשימה שלך את הסאנדיסק (הוא הנחות מבין השלושה). ההמלצה שלי היא לקנות איריבר (בעיקר בגלל התמיכה הרבה שיש למכשירים מקהילה גדולה בארץ ובעולם). אבל גם הIAUDIO הוא מכשיר טוב מאוד. לשיקולך. לגבי קליטת הרדיו - קחי בחשבון את מה ש-stardust19 אמר. ברכבת עלולה להיוצת בעיה (מניסיון עם H10 וזן מיקרו...).

למעלה