בחירת נגן סרטים

אתיאי

New member
בחירת נגן סרטים

חברים יקרים ניסיתי לעקוב אחר כל מה שנכתב ויצאתי מבולבלת אני מחפשת מכשיר שישמש אותי בנסיעותי הרבות לחו"ל. הרעיון הוא להוריד תכנית וסרטים מהממיר ומהDVD כדי שאוכל לקחת איתי ללילות הארוכים שבהם אני בחו"ל במדינות בהם אין אנגלית בטלויזיה. מהוא המכשיר הנכון עבורי לדעתכם? תודה

isrmnhr

New member
שוב אני מציע לשקול את הכוון

אם הצורך העיקרי הוא לראות סרטים בלבד אז אני מציע לשקול את האופציות הבאות: 1. לקנות נגן DVD נייד שקורא DIVX. יש בכל מיני רמות אבל בכולם יש מסך גדול 7 או 9 אינטש. זה די נחמד, פשוט לשימוש, יעיל ויחסית זול. החסרון שזה יחסית גדול, אבל אם זה לשימוש בחדר זה לא ממש משנה. קישור לזאפ: http://zap.co.il/models.aspx?Sog=E-DVD&DB4981=5022 2. לקנות מחשב נייד. במחשב נייד אפשר לראות סרטים על מסך גדול, מהדיסק הקשיח, או מדיסקים של DVD וכמובן אפשר לעשות איתו עוד הרבה דברים. חיסרון - יחסית יקר. אבל בהשוואה לתמורה, יכול להיות שהוא שווה את זה. מבחינת האפציות של נגני סרטים ייעודיים - יש את הנגנים של archos שהם טובים - אבל המחיר שלהם בארץ קרוב מאוד למחיר של מחשב נייד... יש עוד נגנים כמו ipod touch אבל לרובם יש מסך יחסית קטן והמחיר יקר. אני מניח שתקבלי כאן עוד המלצות בהמשך, אבל תשקלי גם את הנ"ל. בהצלחה !

אתיאי

New member
כנראה לא הייתי ברורה

הרעיון הוא להקליט מהטלויזיה ולהקרין לטלויזיה ממה שקראתי עד עכשיו הורדתי את הארקוס מהפרק כי צריך את תחנת העגינה גם כדי להקרין נשארתי עם דגמי ה IAUDIO השאלה איזה

למעלה