בחירת נגן פלאש 1GB

  • פותח הנושא jonh
  • פורסם בתאריך

jonh

New member
בחירת נגן פלאש 1GB

אהלן לפני טיול למזרח אני מחפש: - נגן בנפח 1GB - קטן ככל האפשר - איכותי ככל האפשר - גם בווליום גבוהה יחסית - אני רוצה נגן שיעבוד על בטריות נטענות AA או AAA - לא צריך הקלטה וזה לא שיקול עבורי. - חובה שיהיה אפשרי להעתיק שירים למכשיר בDRAG & DROP ללא צורך בהתקנת תוכנה. טווח מחיר: סביבות $150 (ייקנה בארה"ב ויובא לכאן) * אם צריך אני מוכן לקנות גם אוזניות אחרות מאלה המסופקות. מהמחקר עד כה יש כמה נגנים שאני מתלבט ביניהם: Creative Zen Nano MUVO MICRO N200 iRiver iFP-799 SanDisk Digital Audio Player Cowon iAudio G3 Cowon iAudio 5 מה דעתכם? בבקשה להתייחס לפי הפרמטרים שציינתי... תודה רבה!
 

weird dust

New member
אומרים שההקלטה שלו טובה

אני לא יודע. מה שכן אני חושב שאולי אנחנו צריכים להיתארגן ולעשות השוואת הקלטות.
 

wisniak

New member
תסתכל על מה שאני כתבתי בפורום.....

סיוע בבחירת נגןו wisniak 14:24 09/06/05 וגם: איך בחרתי את ה- IAUDIO G3 שלי.... wisniak 08:37 11/06/05
 

jonh

New member
קראתי הרבה ביקורות עליו

ובכולם צויין שהוא בנוי לא משהו ומרגיש שביר. בגלל שאני הולך להיטלטל איתו בטיול של חצי שנה, אני מפחד קצת מזה, מה דעתכם?
 

wisniak

New member
תלוי איך תתעלל בו...

למיטב ידיעתי מרבית הנגנים עשויים פלסטיק. נדמה לי שה- SAMSUNG YEPP 1GB עשוי מתכת (דגם MT6Z?). יש לי את ה- G3 כמה ימים, והמכשיר מרגיש נהדר ביד (אני צועד כמעט כל לילה) ונוח מאוד לתפעול תוך כדי ספורט (באמצעות ה- JOYSTICK). אני מניח שאם תפיל אותו מגובה מסויים, הפלסטיק עלול להישבר (סביר). אבל לפחות האלקטרוניקה לא תתקלקל (כמו שעלול לקרות לנגן מבוסס דיסק קשיח...). הדבר היחיד שבאמת מרגיש "עדין" בנגן הוא המכסה שמכסה את שקעי ה- USB ו- LINE IN. אבל מכיןן שאני מודע לזה, וממילא לא פותח את המכסה בתדירות גבוהה, אני חושב שיש סיכוי קטן לשבירתו. אין דרך אחרת לשבור אותו, אלא אם פותחים את המכסה באלימות.
 

wisniak

New member
לא יודע - לא ניסיתי

זאת פונקציונאליות שלא חיונית לי.
 

jonh

New member
- רשימת שירים? Cowon iAudio 5

קראתי שב Cowon iAudio 3 אין אפשרות לראות רשימה של שירים ואז לבחור שיר לנגן, האם זה המצב גם ב Cowon iAudio 5?
 

wisniak

New member
ניווט ב- G3

א. במוד נגן MP3 ניתן לראות את כל התיקיות שהגדרתי. במצב זה, אני יכול לדףדף בין השירים ולהחליט איזה מהם לנגן. ב. במצב ניגון, כשנגמרים השירים במחיצה אחת - המכשיר עובד אוטומטית למחיצה הבאה (המחיצות ממויינות לפי ABC). ג. בתוך מחיצה ניתן למיין השירים לפי שם, תאריך היצירה או לפי תאריך ההורדה (כנראה למכשיר). ד. ניתן להגדיר מצב LOOP, בו אני מגדיר את השיר בו יתחיל את ה- LOOP וכן השיר בו הוא יסתיים. זה יגרום לכך שבמוד LOOP יתנגנו שוב ושוב השירים שבתחום שהוגדר. ה. ניתן להגדיר למכשיר להיות ב- AUTOPLAY במוד MP3. זה אומר שכאשר אדליק את המכשיר במוד MP3 - הוא מייד יתחיל לנגן שירים, על-פי ההגדרות שבחרתי. ו. מעבר למצב LOOP, יש גם אפשרויות רבות נוספות. למשל - לנגן רק השירים שבמחיצה מסויימת, או לנגן רק שיר בודד, או לנגן כל השירים, או לנגן רק השירים שב- PLAYLIST. על כל זה ניתן להגדיר REPEAT או SHUFFLE. ז. ניתן גם להציג את ה- LYRICS.
 

jonh

New member
וואלה

תודה על הפירוט.. תגיד לי אם הבנתי נכון. נניח יש שיר מתנגן כרגע, אתה יכול בינתיים לדפדף בין השירים לבחור את השיר הבא למשל? האם יש בG3 או ידוע על נגנים אחרים שיש בהם אופציה לחיפוש? היה לי רדיו דיסק באוטו שניתן היה לכתוב נניח "DAV", וזה מוצא לך את כל השירים שיש בשם שלהם את שלושת האותיות בסדר הזה..
 

weird dust

New member
זה כניראה היה ממש רדיו טוב

אף פעם לא שמעתי על אופציה כזאת. לא ידוע לי על נגנים שעושים את זה.
 

jonh

New member
כן הוא היה חמוד, חבל שנגנב..

אבל עלה רק איזה 1200 שקל או משהו.. וזה היה לפני שנה כשעוד לא התרסקו המחירים כמו היום.. של RockFord. זאת אופציה כזאת פשוטה אבל כזאת שימושית... חבל שלא שמים בנגנים..
 

wisniak

New member
חיובי! (לפחות לגבי הדפדוף)

כרגע בדקתי. תוך כדי השמעת שיר, לחצתי למשך 1 שניה על ה- JOYSTICK, פעולה המאפשרת גישה למחיצות בהן שמורים השירים, ושם יכולתי לדףדף בין השירים ולבצע בהם פעולות שונות. אבל שים לב שזו פעולת דףדוף, לא חיפוש SEARCH. אמשיך לשחק עם המכשיר ולבדוק באם יש תכונה כזאת.
 

jonh

New member
יש למישהו את ה Cowon iAudio 5?

אני מנסה לבדוק אם חייבים להתקין משהו בכדי לעשות DRAG & DROP מהמחשב למכשיר ולא מוצא תשובה...
 

wisniak

New member
למיטב ידיעתי לא.

זאת בניגוד למכשירי IRIVER, שכן מחייבים שימוש בתוכנה ייעודית.\ ב- G3 שלי אני השתמשתי בתוכנה של IAUDIO, אבל באותה מידה יכולתי להשתמש ב- WINDOWS FILE EXPLORER.
 
למעלה