בחירת נגנים...

Blade Of Fire

New member
בחירת נגנים...

טוב, אז לאחר מספר שנים עם האייפוד וידאו החלטתי שצריך להחליף... אז ככה.. הדרישות: נפח גדול (30 ג'יגה זה המינימום) עדיף שתהיה תמיכה בעברית מסך שיתאים לסרטים ואני לא אצטרך להוציא עת העיניים יש נגנים שתומכים בכתוביות? אם כן, אז זו דרישה אופציונלית חיי סוללה נורמלים.. לפחות 15 שעות... עכשיו מסקר קצרצר שעשיתי שמתי עין על הarchos 5 שבתכלס החיסרון היחיד שלו שראיתי בכל מקום זה העובדה שרואים עליו טביעות אצבעות.. לא ביג דיל... הצעות? תודה מראש!

Shusho

New member
(מגיב בכינוי אחר)

גודל מסך-לא פחות מ2.5 אינץ' תקציב-לא ממש מוגבל, נגיד שעד 2000 דיסקשיח או פלאש-אהמ.. לא ממש החלטתי.. אנימניח שפלאש כי זה פשוט יותר טוב, אבל אני לא מתעקש על זה...

or121210

New member
אפשר את ה-cowon Q5 או ה-cowon s9

אפשר גם את ה-cowon O2, או להישאר עם ה-Archos 5. ה-Q5 הוא ממש מחשב כף יד עם מערכת הפעלה של windows ce והכל. ה-S9 מבוסס פלאש, בעל מסך פנומנלי ונוח להפעלה. הכל תלוי בגודל המסך בו תבחר והאם פלאש חשוב לך (ה-S9 וה-O2 מבוססי פלאש, ה-Q5 וה-ARCHOS דיסק קשיח)

Blade Of Fire

New member
מעולה!!

תודה על ההמלצות, האפשרויות נראות מעולות! רק עוד שאלה אחת שסרטוני ההדגמה ברשת לא הראו כמובן--כל נגני הcowon תומכים בעברית בלי בעיה?

or121210

New member
לכל החדשים יש לפחות שמות שירים בעברית, למעט

ה-S9, שלו יש עברית הפוכה, אך מצב זה צפוי להשתנות בקרוב.

Blade Of Fire

New member
אחלה!

אני כנראה אלך בסופו של דבר על הS9 בגלל המחיר ביחסית זול והאיכות והמסך... תודה רבה על העזרה! יופי של פורום!

למעלה