בחירת נתיב חיים

בחירת נתיב חיים

(מיועד בעיקר לקסמי אהבה שמכירה אותי) אני יודעת שאת יכולה לראות דברים ואולי לקבל איזשהו מסר וזה נושא שמאוד חשוב לי! שנה למדתי במכינה לעיצוב ועכשיו שעשיתי את הפסיכוטכני, שזה שלב קבלה ראשון- ב-2 מכללות לא עברתי אותו. כל השנה השקעתי כמו מטורפת, האמנתי שאוכל לזכות להגיע לשלב השני ולהראות את התיק עבודות שלי לבוחנים ושאני באמת באוקטובר אתחיל ללמוד כבר לתואר. נורא מוזר לי שנפלתי דווקא בשלב הטכני של הפסיכוטכני ועוד בשני מקומות. ואני שאני יודעת שלכל דבר יש סיבה, אז אני חושבת שאולי היקום מנסה להראות לי שזו לא הדרך שלי, ושאני צריכה לבחור במקצוע אחר.. אני כולי מבולבלת, ויש לי עוד דרך אחת אולי להתקבל השנה ללימודי עיצוב אם אני ארשם למכללה אחרת אבל הם יקרים וזה גם לא בטוח שאתקבל. התשובה לכך נורא דחופה לי כי רק עד סוף החודש אפשר להרשם לשם. השאלה היא מה הדרך שלי? האם זה סימן שעיצוב לא יתאים לחיי? כי הרי כ"כ מעניין אותי עניין הרוחניות וניאו-פסיכולוגיה, אבל זה לא תואר אפילו.. ואני לא מסוגלת שלא לעשות תואר. אז אם תוכלי לתקשר ולקבל בשבילי מסר כלשהו- מה אני צריכה לעשות ואם להתעקש בכל זאת ולנסות להתקבל עוד ובשנה הבאה לעיצוב או שכבר ללמוד משהו אחר??? כ"כ קשה להחליט כי זה מה שיקבע את החיים שלי תודה ! קרן.

היי יקרה!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שמחה לראותך כאן!!!
מעבר לכל התחושות והמסרים למיניהם... אני חושבת שאת צריכה למצות את התהליך עד הסוף שתדעי שניסית הכל ושלא יהיו לך מחשבות חרטה אחר"כ... דבר שני, הייעוד שלנו קבוע מראש ולא משנה אם את תגיעי אליו מנתיב זה או אחר את בסוף תגיעי אליו! מה שלא תעשי...את בסוף תגיעי לייעוד שאליו את מכווננת ודרך אגב...יש לנו כמה ייעודים ולא רק אחד.... ואולי בעצם את צריכה לעבור כל מיני חוויות לפני כן.... את צריכה לחשוב עם עצמך במה את הכי מעוניינת לעסוק? מה יותר מכל את רוצה ללמוד? ברגע שתביני זאת ותהיי ממוקדת בזה גם האפשרויות ללימוד תואר יגיעו אליך. תקשיבי למסרים הקטנים שמגיעים למחשבותייך שימי לב לסימנים ולצרופי המיקרים שהייקום שולך לך אולי פתאום תפגשי אנשים מסויימים בזמן הקרוב ותוך כדי שיחה תגלי רמזים לעשייה.
שולחת חיבוק גדווול!!! טליה

תודה!

וואיי את כ"כ צודקת במה שאמרת.... אני ממש מסכימה איתך! זאת הדרל היחידה זה מה שהייתי צריכה לשמוע! תודה על העזרה! עכשיו אני אתחיל במסע חיפושים.... חיבוק חזרה!

למעלה