בחירת סדנאות בתקשורת

arbellec

New member
בחירת סדנאות בתקשורת

שלום לכולכם, אני מתחילה ללמוד באוקטובר הקרוב תקשורת באוניברסיטת חיפה. יש לי התלבטות קלה לגבי הסדנאות שעליי להרשם אליהן בשנה א'. ואלו הסדנאות: רטוריקה ותרבות הדיבור - ד"ר יוסי בר כתיבה עיתונאית - יובל פלג רדיו - מיכל אבן דוברות - אוריאל בן עמי צילום - יאיר גיל פרסום - אמיר כהן הפקת טלוויזיה - רפיק חלבי כמובן שיש לי העדפות משלי אך אני אשמח לשמוע דעה של אנשים שלמדו את הסדנאות עם המרצים האלו. תודה מראש :)

היי לך (כמה טיפים משנה ג' תקשורת../images/Emo9.gif)

קודם כל, חשוב לדעת מה מעניין אותך - התנסות פרקטית (פרקטי זה מילה מאד יחסית בחוג לתקשורת נמנמנממ) או סדנת בית זונות תיאורטית וקלילה (אני מעדיפה את זה ככה) אז ככה: כתיבה עיתונאית זה סדנא מ א ד קלה ונחמדת. לא מרגשת מדי, אבל חפיף, מי מחפש ריגושים בסדנאות תקשורת בחיפה..? אוריאל בן עמי מ ז ע ז ע - לקחתי איתו סדנת יח"צ משעממת טילים ושמעתי שגם דוברות זו זוועה לא קטנה. פרסום נשמע דיי נחמד (לצערי לא אוכל לקחת משיקולי מערכת). גם שיווק בגדול (אם כי יש צילום טלוויזיה במעגל סגור שזה לחלוטין לא הסטייל שלי). על השאר שמעתי רק מרס"ן שמועתי - שהפקת הטלוויזיה לא מומלצת בעליל, רדיו וצילום דווקא כן אם יש לך כל שאלה בנוגע לחוג לתקשורת אשמח לעזור
בהצלחה!

למעלה