בחירת סנובורד

p i c k l e

New member
בחירת סנובורד

שלום אני ניר חדש כאן בפורום ורציתי להתייעץ עם מישהו שמבין בעניין קנית סנובורד. אני בן 16 מאיזור השרון וחוץ מזה שהייתי בחרמון וגלשתי על סנובורד אין לי שום מושג בעניין. אני הייתי מעוניין בסנובורד של Salomon משום ששמעתי שזאת חברה טוב של סנובורדינג. הייתי בחנות גם של Billabong והיו שם סנובורדים אבל יקרים מאוד וגם שמעתי שבילבונג היא לא חברה מי יודע מה. האם יש מישהו שמוכן לעזור לי אני גם באי סי קיו 222153498 תודה (וגם לחיל האוויר)

anat712

New member
תחשוב שוב

שלום ניר, אם היית רק פעם אחת בחרמון אתה בטוח שאתה כבר רוצה להשקיע כ"כ הרבה כסף בקניית סנובורד? אל תשכח שעם הסנובורד אתה חייב ביינדינגס (מה שמחבר בין הנעל לבורד) ורצוי מאוד גם נעליים (למרות שנעליים אפשר להשכיר בנפרד). סה"כ זו הוצאה די גדולה. אם אתה שואל אותי עדיף להשקיע את הכסף בלנסוע לגלוש בחו"ל מאשר בלקנות סנובורד - זה שונה לחלוטין מהחרמון! חוץ מזה בגילך יכול להיות שעוד תגדל ואם תקנה ציוד עכשיו אתה עלול למצוא את עצמך עוד שנה - שנתיים עם ציוד שקטן עליך וחבל! תמשיך לגלוש עוד, תצבור ניסיון, תהיה בטוח שזה מה שאתה רוצה לעשות ואז תקנה סנובורד. אם לא הצלחתי לשכנע אותך ואתה עדיין נחוש בדעתך לקנות סנובורד אז חברת burton מובילה בנושא הסנובורד כמו גם rossignol. תרים טלפונים לחנויות ציוד (סקי פס, סנו רום, למטייל) או תיגש לאחת יכולים לעזור לך מאוד. רק תהיה בטוח קודם שאתה לא מוציא סתם כסף!! בהצלחה! (וגם לחיל הים)

p i c k l e

New member
תגובה לענת

דבר ראשון לא הייתי פעם אחת בחרמון ולא אמרתי את זה. דבר שני לא פעם אחת החלקתי על סנובורד.

p i c k l e

New member
אני צריך עזרה ענת

ענת האי סי קיו שלי זה 222153498 ורציתי לדבר איתך בקשר לסנובורדינג פשוט אני בקושי מבין משהו קצת כזה את הבסיס וראיתי שאת מבינה מאוד אז אם לא אכפת לך וזה לא מפריע לך אז יהיה נחמד. אה דרך אגב שכחתי להגיד לך אני ניר ואני קטנטן רק בן 16 והדבר היחיד שאני מבין טוב זה כל מה שקשור לתעופה ולטיס (אני חושב שאני מבין)

למעלה