בחירת ספק ל-Unlimited

rafid1

Active member
מנהל
זה אכן כך. והם חושבים לטווח של 100מ...

ואם הטווח הוא רק 50 מטר אצל לקוח X? למה לא להיות מעשיים ולבצע השחלה (אם אפשר) עם כבל דק יותר שאולי כן מתאים במקרה הספציפי ?

rafid1

Active member
מנהל
הבנתי זה, ברוך... ההבדל ביניינו

שאתה חושב על עוד 30 שנה ונשאר כעת עם כבל טלוויזיה בקיר, ואני מוותר על סופר קוונטום בעוד 30 שנה, ומוכן רק ל-500-100M סימטרי ל50 מטר, נסתר/מושחל בקיר... :)

rafid1

Active member
מנהל
אתה בטוח שזה היה כאן?... אין כבר "שלח", הכל 'פרסם'ות...

sgebay

New member
בחירת ספק ל-Unlimited

ערב טוב מחר תהיה אצלי התקנה של Unlimited
אני מתלבט באיזה ספק לבחור
המהירות (בתקווה) 100/100
אפשרויות: Triple C, Xphone 018, Fast, Telzar, RL
יש המלצות? תודה

rafid1

Active member
מנהל
זה טריפה וזה תועבה... ;)

מי זה RL?... מי הכי זול ובכמה? מכולם - 018 הכי נורמאלי, ותחכה בסבלנות עד שאחר הגדולים יותר יצטרף...

Admini

New member
במקרה אני מכיר את RL

ספק אינטרנט קטן (ויקר יחסית), אבל נותן מהירויות גישה לחו"ל וכו' כמו שצריך.

rafid1

Active member
מנהל
ציטוט:

"שימו לב! אנו עובדים מול הוט רק עם חייגן, קרי, תקבלו שם משתמש וסיסמא להתחברות. בשל החייגן, עשויות להיות הגבלות OVERHEAD שנובעות מהחייגן, שעשויים להנמיך את מהירות ההורדה בלבד. מי שלוקח מהירות 100\200 עושה זאת בעיקר בשל הצורך ב UPLOAD גבוהה 2\5. "
&nbsp
אתה ב100M ועם חייגן?...
&nbsp

rafid1

Active member
מנהל
תקרא שוב

" עשויות להיות הגבלות OVERHEAD שנובעות מהחייגן, שעשויים להנמיך את מהירות ההורדה בלבד"
&nbsp
בכל מקרה זו גם ההמלצה של הוט - מעל 16M לעבוד בלי חייגן.

dani666

New member
ומה זה שייך לנושא השרשור שהוא חיבור דרך UL ?

כהערה - לא נתקלתי בבעיות מהירות קבועות אצלם.

rafid1

Active member
מנהל
באמת לא קשור, אלא אם גם אתם הם עובדים עם חייגן....

sgebay

New member
לאחר שלוש שעות

הטכנאים הגיעו הבוקר. מאוד מקצועיים. הגיעו בדיוק בשעה שנקבעה והתקשרו עשר דקות קודם לתת אזהרה. הסתבר שאין דרך להגיע למקום שבו ביקשתי שיתקינו את נקודת התקשורת בלי "לרוץ" עם הכבל על קירות ופנלים. יש תעלת תקשורת אחת שעובר בה הכבל של יס והיא הייתה צרה מכדי להכיל גם את הכבל שלהם (תואי קשה עם סיבוב של 90 מעלות). חייב לציין שהם ניסו במשך שעתיים להשחיל... בסוף ויתרתי כי לא רציתי התקנה חיצונית. אמרו - אין בעיה, מבינים אותך, החזירו הכל למצב שהיה וניקו אחריהם. באמת שירות מעולה.
בהחלט שוקל בעתיד להתנתק מהכבלים לגמרי ואז יהיה לי מקום להעביר את הכבל שלהם...

rafid1

Active member
מנהל
השחלה

להוציא את הכבל של YES ולהחזיר את שני הכבלים - זו לא היתה אופציה?
אגב, אצלי ניסו להציע אופציה נוספת - הכנסת הכבל דרך קיר חיצוני שלך לנקודה שסמוכה אליו.

עדיין בהמתנה לחיבור ח"ח...

sgebay

New member
הם ניסו

הוציאו את הכבל של יס וניסוי להשחיל חזרה את שניהם.
לא הלך. ירקו דם גם כשבסוף כשויתרתי הם היו צריכים להשחיל חזרה את הכבל של יס ולחבר אותו...

rafid1

Active member
מנהל
הבעייה שלהם (כנראה)

שהם מנסים להשתמש בכבל CAT6 (או אפילו CAT7) ,שבאופן תקני אכן משמש למהירויות של גיגה, ולטווחים של עד 100 מטר. הכבל הזה פשוט עבה יותר (ולכן גם פחות גמיש).
http://etherealmind.com/size-differences-cat5-and-cat6-cable-bundles/

מעשית, גם כבל CAT5e יספיק ברוב המקומות (לא מכיר את המצב אצלך), ביחוד שיש מקומות שלא צריך 100 מטר, מה גם שאתה וודאי לא התכוונת להזמין 1 גיגה... יש מצב, שהעובי שלו - היה בהחלט מאפשר השחלה. אם הם מוכנים, הייתי אפילו מנסה להציע להם ולהזמין אותם שוב...

cheif

Member
מנהל
3 שעות על לקוח אחד...

... עכשיו צריך לעשות אקסטרפולציה ולגלות כמה שנים יקח להם לכסות את כל המדינה ולהגיע לכל לקוח עד הבית. אני כבר ויתרתי אבל אני מקווה שזה יהיה עוד בדור הילדים שלי ולא דור הנכדים...

d70

Well-known member
רעיון
הייתי מנסה לבדוק/לשאול אם הם פשוט לא יכולים להעביר את התקשורת על גבי הקואקס של חברת יס.
אני יודע שקיימים מתאמים שמאפשרים לethernet לרכב על התשתית של חברות כבלים וחסל סיפור ההשחלות.

אגב בטווח הארוך , אני מעריך שנתחיל לראות איך מעיפים את הקואקס של חברות יס ו HOT וישחילו במקומם סיבים אופטיים.ממילא בקצבים גבוהים הטלויזיה תגיע בסטרימיניג דרך קווי התקשורת.

למעלה