בחירת עגלה

פזית-

New member
בחירת עגלה

1. אני עדיין מתלבטת לגבי עגלות. הייתי מעוניינת להתייעץ עם המנוסים בנושא, לאיזה קריטריונים הכי חשוב להתייחס בבחירת עגלה. 2. האם משהו שמע או ניסה על עגלה של ד"ר בייבי. אם כן , אשמח לשמוע חוות דעת... תודה לכל העונים.

ובכל זאת..כמה טיפים

שהעגלה תהייה רחבה לילד כדיי שיהיה לו נוח, קלה למי שהולך איתה, מתקפלת בצורה קלה ונכנסת לתא המטען... מרכב מתהפך..(אם זה חשוב לך לראות) סל גדול מתחת לעגלה..(לי זה היה חשוב..)

גלי29

New member
לגבי עגלות

לא מזמן רכשנו את הציוד לתינוקת וכמה שלא בדקתי ושאלתי וניסיתי ראיתי שאין עגלה מושלמת ביום שהלכתי לקנות עמדו לנגד עיני קרטריונים מסוימים ולפיהם קניתי ואני עד היום לא בטוחה עם עשיתי טוב ברור לי שאם הייתי הולכת לקנות ביום אחר הייתי בוחרת לחלוטין דגם אחר וזאת עוד כשהתינוקת עדיין לא נולדה!!!

natali_rh

New member
מנסיון שלי...

עם הבן הגדול שלי חמתי לא נתנה לי לקנות עגלה חדשה אז התפשרתי על אינלזיה(שילב) יד שניה במצב נהדר-אבל הגלגלים שלה הוציאו לי את המיץ בעיקר על משטחים חלקים(לובי של בנין או מקומות ציבוריים) ונסעו לאן שבא להם. לקראת לידת בני השני נורא רציתי עגלה חדשה וקניתי בחשאי עגלה של אוונפלו נ ה ד ר ת - היא קלה (משקל), היא רחבה, יש לה סל ענקי, מגש לשימוש האם מגש לתינוק שעוד לא השתמשנו בו, מצב השכיבה הוא של 90 מעלות לא כמו בחלק מהעגלות האחרות שבהן יש קצת זוית. והכי חשוב היא נוסעת לאן שאני רוצה. עוד כמה דברים חשובים: הקיפול שלה נוח וקל,גלגלים גדולים- נוח לרדת מדרכות ואפילו נוסעת על שבילי חצץ (מנסיון), יש מקום לרגלי התינוק מקדימה שבנתיים משמש את בני הגדול כדי לתפוס איתנו טרמפ כשהוא מתעיף. אני אפילו נוסעת עם התינוק באוטובוסים עם העגלה כשהיא מקופלת ומצליחה להשתלט על המצב לבדי בזכות משקלה הקטן. רק חיסרון אחד יש לה, אי אפשר לשנות את כיוון פני העגלה(לדעתי זה חשוב רק בחודשים הראשונים). אז מה דעתי.... לכי על האוונפלו. הן נמכרות בטויזארס מחלקת תינוקות. כמעט שכחתי.. יש לעגלה סל קל שמתלבע על העגלה בצורה בטיחותית.

חוה 1

New member
אני חושבת שהעגלה שצריך להשקיע

בה הכי הרבה כסף היא הטיולון ולא עגלת תינוק. רוב הזוגות לפני הלידה קונים עגלת שכיבה בהמון כסף משתמשים בה כמה חודשים ומגלים שהעגלה היקרה שקנו היא כבדה מדי גדולה מדי מסורבלת. אני בעד לקנות את הטיולון הכי טוב שיש. אני קניתי בזמנו טיולון של פג והוא היה מצוין. ראיתי ,אצל שכנה שילדה לא מזמן ,עגלה גאונית. טיולון ועליו מן ערסל כזה כשהתינוק מאד קטן הוא ישן שם . ברגע שהוא גדל מורידים את הערסל ונשאר טיולון קל וטוב.

רותי&ע

New member
אותנו העגלה שרתה 3 חודשים והטיולון

יותר משנתיים.. מצד שני באותם שלושה חודשים הוא ממש גר בה ולכן היא היתה חייבת להיות נוחה.

אנחנו עדיין עם העגלה המקורית

שקנינו כשאיה נולדה. שימשה אותנו כעגלת שכיבה נגד כוון הנסיעה, אח"כ עם כוון הנסיעה וממשיכה לשמש אותנו היטב. אנחנו בינתיים לא מתכננים לקנות טיולון (איה בת 11 חודשים). וזו לא עגלה עם חלקים נפרדים ומתפרקים, פשוט עגלה מאד קלה ושימושית.

anat30g

New member
עיצה חשובה

לא משנה איזה עגלה תקני - רק ההמלצה שלי לקנות אותה במרחק סביר מהבית - מקום שיש בו שירות ויש לידו חנייה. יש עגלות זולות בכל מיני חורים נדחים... אבל אז כשהעגלה מתקלקלת - והיא מתקלקלת (זקוקה שימון, החלפת מיסבים...הבד נקרע - לכי תדעי - הרי עגלה לא יושבת בויטרינה - משתמשים בה) - ואז יש בעיה להגיע לחנות שממנה קנית - כי היא או רחוקה מהבית, או שאין ליד חנייה ועם תינוק קשה לחנות רחוק וללכת... ותזכרי - העגלה מקולקלת... והכי חשוב - לבדוק שיש שירות לעגלה - הכי נורא להתקע עם עגלה מקולקלת ובלי אפשרות לתקן אותה. לי היו עגלות של פג, אינגליזינה, ועוד עגלה מחו"ל שאין בארץ... כולן התקלקלו באיזה שלב. ענת

למעלה