מה לא לקנות...
כשעומר היה בגיל שאפשר להתחיל, וסוף סוף יכולנו לעבור מהעגלה הקטנה והמעצבנת שלנו לטיולון, קניתי טיולון של צ´יקו. לא עניין אותי כלום חוץ משזה יהיה קיפול למטריה ושיהיה קל. ובאמת זה ענה על שתי הדרישות האלה. היום, 8 שנים אחרי, זו ממש לא היתה קניה מוצלחת. העבירות של הטיולון הזה לא משהו, החיבור של הגגון נגד שמש מסורבל ולא נוח, והעובדה שהפס שסוגר את התינוק בתוך הטיולון הוא קבוע (ולא נפתח) מונעת מהם לעלות ולרדת בקלות, ומהווה פתח נוסף לנפילות אפשריות (כאשר הוא מתעקש לטפס לשם לבד...). אבל מה? אצלנו הטיולונים בשימוש מעט מאד זמן. עומר מהרגע שלמד ללכת (בסביבות גיל שנה) סרב לשבת בטיולון, ואחרי שסחבתי אותו כמה זמן כל פעם כדי שעומר ילך מאחוריו וידחף אותו, פשוט הפסקתי להשתמש בו. אצל שירה זה לקח קצת יותר זמן, אבל גם זה רק בגלל שהיא התחילה ללכת רק בגיל שנה +4. ואורי נראה לי שלא רחוק היום שגם הוא יהיה סרבן טיולון. מה לעשות, זה פשוט לא נראה להם. הם חובבי השרות העצמי. המטפלת של אורי ממש רוצה שאני אקנה טיולון חדש. האמת, אני ממש יכולה להבין אותה, גם אני לא סובלת את הטיולון הזה. אבל חבל לי להשקיע הרבה כסף בפריט שנראה לי שאני לא אשתמש בו הרבה זמן... אז אם מישהי כאן מכירה טיולון ברמה טובה שלא עולה הרבה, אני אשמח לשמוע ולשקול את האפשרות הזו.