בחירת עגלת טיולון

טוב

New member
בחירת עגלת טיולון

היי ידידי. שוב שאלה פרקטית בידי. (חרוז). על איזה עגלת טיולון אתם ממליצים? נגה בת 8 חודשים, והעגלה שיש לי (פג ונציה) היא אמנם נהפכת לטיולון, אבל היא כבדה אחו שילינג. אז אנה מנסיונכם- למה לעבור?

אז ככה (ארוך...)

היינו בסרט עם העגלה כבדת המשקל הזו.. ואחרי התלבטויות רבות בין האריה של פג ובין הסיטי ספורט, בחרתי באריה של פג (להלן ציטוט של עצמי מפורום אחר:בחרתי בפג כי- היתרונות של הסיטי ספורט זה המשקל 4.5 ק"ג, תא המטען הגדול, והעובדה שהיא נשכבת לגמרי. והמחיר - הייתי ברחוב הקישון בקטנטנים והיא עולה שם 450 ש"ח. החסרונות - הקיפול יחסית לפג, והיא מאוד מאוד צרה וקצרה. בר קטנה ובכתפיים זה צר אבל גמיש, אבל בישבן זה ממש קטנטן. גם את הקיפול פחות אהבתי, מסובבים את הידית ואז אפשר לתלות על הכתף. בנוסף, היא מאוד מאוד קצרה והרגליים אפילו של בר הפיצית רובן באויר. הפג קודם כל יותר גבוה בידית - מעט יותר גבוה מהעגלה שלנו (הפג ונציה) בעוד הגרקו נמוכה משלנו. אני ואבא גבוהים וזה משמעותי. היא גם הרבה יותר מרווחת, שוקלת 5.5 ק"ג (מה זה בשבילי לעומת הונציה) ובנסיונות בחנות ואח"כ כבר בפרקטיקה ברחוב מאוד קלה לתמרון במדרכות לב תל אביב השבורות. הקיפול שלה היה לי יותר קל, (קצת קשה להסביר) ויש לה ידית בצד לנשיאה (וככה יותר נוח לי) היא עלתה 600 ש"ח. החלטתי לא לחסוך בטיולון כי העגלה שלנו למרות מחירה הגבוהה היא אחת הקניות שאני יותר מתחרטת לגביהן יום יום, מדרגה מדרגה.. סוף ציטוט. ובדיעבד... אני שלמה עם ההחלטה ולא שלמה - כי בר נשפכת לה בטיולון חופשי ונרדמת בפוזות משונות עם השענות על הצד, ואולי בסיטי ספורט היא היתה יותר נתמכת. וכשאני סוחבת חצי בית ומורידה אותה קומה במדרגות אני חושבת שאולי הקילו הפרש היה משמעותי. וכשהתיק נופל לי כל הוא שייך לונציה ולא יושב טוב על האריה אני מצטערת שאין לי תא מטען רציני (מה שאת לא קונה תבדקי שהתיק שלך הקיים מתאים ואם לא תשתדלי לקנות חדש. אני חשבתי שהוא יתאים כי זו אותה פירמה, ואח"כ התכוונתי לקנות תיק חדש ואני עדיין מתכוונת רק ש...) וזהו מקווה שעזרתי!

לנו יש טיולון של פג,נדמה לי פג שרפה

אבל אולי אני ממציאה שמות. קנינו אותו לפני כמעט שלוש שנים, כשיובל הייתה בת שנה וחודש. הוא מתקפל למטריה כזו, הבעיה היא שצריך שתי ידיים פנויות לקיפול. קל ונוח, יובל השתמשה בו בטיוליה בפארקים עם סבא וסבתא עד גיל שלוש ומשהו ומיכל , בת תשעה חודשים, נהנית ממנו גם. אפשר להוסיף לו "תא מטען" בעלות של 100 ש"ח בערך. די נוח.

tvas

New member
גם לי יש פג

הי, לפני כ- 6 שנים אני רכשתי (רב קט בעבר) את עגלת הפג - פרגו שלנו (משולבת - אמבטיה +טיולון). אני היום כבר לא משתמשת בעגלות. הבן השני - 2.5 התחיל ללכת כל כך מוקדם שהטיולון נשאר ארוז. למיטב זכרוני, הטיולון היה קל לשימוש ונח. תבדקי אצל היבואנים ותנסי. בהצלחה. tvas

דליה .ד

New member
טיולון אינגליזינה

ביבוא שילב, טיולון מעולה, ניתן לפתוח ביד אחת, כל החלקים כביסים, השתמשתי בה עבור 2 ילדים והיא כמו חדשה עברה לקרוב משפחה קטנטן שהוא הילד השלישי שמשתמש בה והיא ממש במצב מצויין - עגלה חזקה ובאיכות מעולה. גם המחיר סביר!

לאה_מ

New member
מה לא לקנות...

כשעומר היה בגיל שאפשר להתחיל, וסוף סוף יכולנו לעבור מהעגלה הקטנה והמעצבנת שלנו לטיולון, קניתי טיולון של צ´יקו. לא עניין אותי כלום חוץ משזה יהיה קיפול למטריה ושיהיה קל. ובאמת זה ענה על שתי הדרישות האלה. היום, 8 שנים אחרי, זו ממש לא היתה קניה מוצלחת. העבירות של הטיולון הזה לא משהו, החיבור של הגגון נגד שמש מסורבל ולא נוח, והעובדה שהפס שסוגר את התינוק בתוך הטיולון הוא קבוע (ולא נפתח) מונעת מהם לעלות ולרדת בקלות, ומהווה פתח נוסף לנפילות אפשריות (כאשר הוא מתעקש לטפס לשם לבד...). אבל מה? אצלנו הטיולונים בשימוש מעט מאד זמן. עומר מהרגע שלמד ללכת (בסביבות גיל שנה) סרב לשבת בטיולון, ואחרי שסחבתי אותו כמה זמן כל פעם כדי שעומר ילך מאחוריו וידחף אותו, פשוט הפסקתי להשתמש בו. אצל שירה זה לקח קצת יותר זמן, אבל גם זה רק בגלל שהיא התחילה ללכת רק בגיל שנה +4. ואורי נראה לי שלא רחוק היום שגם הוא יהיה סרבן טיולון. מה לעשות, זה פשוט לא נראה להם. הם חובבי השרות העצמי. המטפלת של אורי ממש רוצה שאני אקנה טיולון חדש. האמת, אני ממש יכולה להבין אותה, גם אני לא סובלת את הטיולון הזה. אבל חבל לי להשקיע הרבה כסף בפריט שנראה לי שאני לא אשתמש בו הרבה זמן... אז אם מישהי כאן מכירה טיולון ברמה טובה שלא עולה הרבה, אני אשמח לשמוע ולשקול את האפשרות הזו.

iris & ben

New member
לא סיטי ספורט...

לי אישית יש בעיה עם העגלות של גרקו קשה לכבס כי הריפוד מחובר עם ברגים והעגלות לא יציבות!! לי יש את המטרו ליט שלהם שזה דגם טיפה יותר משולל י יש מצב שכיבה נדמה לי שעדיין א הגיע לארץ. א=לא ואני לא מרוצה הבעייה שהעגלות ל פג נורא יקרות בארה"ב-מה שאנירוצה עולה בסביבות 300$ לטיולון

אני לא חושבת ששווה להשקיע

יותר מדי כסף בטיולון, הטיולון של פג יקר ושוקל כמעט כמו הונציה אז בשביל מה? מהר מאד נמאס להם והם רק רוצים ללכת לבד ואני מוצאת את עצמי משתרכת מאחורה עם עגלה ותיק בעוד הוא שועט קדימה. אחרי שהשקענו את מיטב כספינו בפג ונציה החלטנו ללכת על הליכון פשוט, קל ונוח. קנינו טיולון זול (200 ש"ח) מאד פשוט להפעלה, עם גגון שמש, גם נשכב במידת הצורך (ולא צריך כי לקורן אין סבלנות לשבת שם יותר מדי) . אז נכון שהוא לא של חברה מוכרת והוא לא נוסע הכי שקט בעולם כמו הפג. אז מה? במקרה הכי גרוע אם נרצה לילד הבא לקנות טיולון חדש לא יכאב לי הלב להעיף אותו ולקנות אחר.

דליה .ד

New member
נחיצות הטיולון

לפי דעתי אם רוכשים טיולון משובח זה מתוך הנחה ששאר ילדי המשפחה ישתמשו בו. ואז הרכישה משתלמת ומוכיחה את עצמה בעתיד. אני יכולה לספר לכם שכשביתי הבכורה הייתה בת 6 היא חלתה מאוד ונאלצנו לקחת אותה למיון. הסענו אותה בטיולון ומזל שהוא היה איתנו בהמתנה מורטת העצבים במיון ובהליכות האיינסופיות לצילומים ובדיקות (בסורוקה למי שמכיר), אז גם כשמדובר בילד יותר גדול וחולה הטיולון שימושי מאוד! אבל כל משפחה והשיקולים שלה.

גם לנו היה פג ונציה וברג ששירה

התחילה לשבת היה לי ברור שאני עוברת לטיולון כי הפג מאוד כבדה. עשיתי סקר ובדקתי את כל הטיולונים המוצעים, בסוף קניתי את הגרקו בריז. הוא קל, מתקפל בקלות, יש לו מגש לילד ולאמא, סל לעגלה ענק והוא יחסית לא יקר- עולה בטויס אר אס 400 ש"ח ואם יש לך מי שיביא לך מארצטות הברית, אחותי קנתה לי ב 40 דולר.

גרקו. תענוג כמה שזה קל

קל במשקל, קל לקיפול ביד אחת, וקל לדחיפה ביד אחת או שתיים. המלצות מאמהות מנוסות: http://horim.topcities.com/frames/strollers.html

למעלה