בחירת עובד זר
שלום רב,
תחילה רציתי להודות למשתתפים בפורום (אתם יודעים מי אתם...
) שעוזרים לפונים. כשיש בן משפחה חולה דמנציה זה לא קל ומבלבל, ולקרוא מה שכותבים בעלי ניסיון מסייע מאוד. עברתי על הודעות ישנות וחלק מהארכיון ואני מעריכה מאוד את כל מי שהשקיע במענה לשאלות השונות וחלק מהידע שלו. תבורכו!
לעצם העניין, אנו אמורים להיפגש לראיון עם עובד זר שהמעסיק שלו נפטר (דרך עובד אחר שאנו מכירים וממליץ עליו) ונשמח לקבל את התייחסותכם מה כדאי לשאול אותו, מה חשוב, וכו' (מעבר לקבלת המלצות מהמשפחה הקודמת אצלה היה).
בנוסף, אשמח לשמוע את דעתכם בשאלת מטפל או מטפלת לגבר. מצד אחד אני ואמא שלי (בנות) היינו מרגישות בנוח עם אישה, אולם מהיכרותנו עם אבא אנו חושבות שהוא יירתע ויתבייש שאישה תהיה איתו במקלחת/שירותים וכו' ולכן על מנת שהמהלך של הבאת מטפל יהיה כמה שפחות קשה חשבנו שעדיף גבר. האם לדעתכם אנו צודקות בשיקול שלנו?
כיצד הסברתם לבן המשפחה את הבאת העובד? תוכלו לספר כיצד הוא קיבל את הדבר?
שלום רב,
תחילה רציתי להודות למשתתפים בפורום (אתם יודעים מי אתם...
לעצם העניין, אנו אמורים להיפגש לראיון עם עובד זר שהמעסיק שלו נפטר (דרך עובד אחר שאנו מכירים וממליץ עליו) ונשמח לקבל את התייחסותכם מה כדאי לשאול אותו, מה חשוב, וכו' (מעבר לקבלת המלצות מהמשפחה הקודמת אצלה היה).
בנוסף, אשמח לשמוע את דעתכם בשאלת מטפל או מטפלת לגבר. מצד אחד אני ואמא שלי (בנות) היינו מרגישות בנוח עם אישה, אולם מהיכרותנו עם אבא אנו חושבות שהוא יירתע ויתבייש שאישה תהיה איתו במקלחת/שירותים וכו' ולכן על מנת שהמהלך של הבאת מטפל יהיה כמה שפחות קשה חשבנו שעדיף גבר. האם לדעתכם אנו צודקות בשיקול שלנו?
כיצד הסברתם לבן המשפחה את הבאת העובד? תוכלו לספר כיצד הוא קיבל את הדבר?