בחירת עיסוק

ארדת

New member
בחירת עיסוק

שלום רב, אני בת 47. במשך 25 שנים עסקתי בתפקידי אדמיניסטרציה. לאחרונה פוטרתי ממקום העבודה עקב קיצוצים, במשך כל השנים הללו ניתן לומר שהייתי מתוסכלת בעשייתי ,ולא היה לי האומץ לעשות שינויי. עכשיו כשאני מנסה לחפש עבודה, אני נתקלת במחסום הגיל. וכאן מבחינתי הזמן לעשות משהו מועיל. אין לי תואר ומאוד רוצה לרכוש מקצוע בזמן קצר ( מפאת הגיל)האם תוכלי לכוון אותי לייעץ לי אני מיואשת קשות.

מציאת עבודה

שלום ארדת, האם תוכלי לציין, מהן המיומנויות שרכשת במהלך שנות העבודה הארוכות? במה היית רוצה למצוא עבודה? מה מעניין אותך? כתבי לי ונמשיך משם. בברכה אילת לבנון

ארדת

New member
תגובה לאילת

שלום אילת, במשך שנות עבודתי המיומניות שרכשתי נסיון בשרות לקוחות, יחסי אנוש מצויינים ,תודעת שרות הקשבה לאחר, (במסגרת תמיכה לחולי סרטן ) למעשה מה שמעניין אותי זה תחום האומנות - אוצרות, אני זורחת כשאני מדברת על כך הייתי שמחה לשמוע אם אני יכולה לפתח עצמי בכיוון. תודה

שינוי מקצועי ומציאת עבודה

הי ארדת, איני מכירה את תחום האוצרות. האם יש לך ידע בתחום? האם יש לך נסיון בתחום- לא במסגרת עבודה אלא בכלל? כשאת חושבת על אוצרות וזורחת- מה עולה לך בראש? מה את רואה מול העיניים שגורם לך שמחה? אפשרות אחת שאולי כדאי לך לשקול היא להתחיל ולעבוד בתחום שלך, בשרות לקוחות, מזכירות בגלריות או במוסדות בתחום כדי להכיר את התחום מקרוב ולהתפתח משם. ועוד לגבי אומנות- מה עוד מעניין אותך בתחום? אם היה מגיע דג זהב ונותן לך שלוש משאלות- מה היית מבקשת? איך היה נראה יום עבודה אידיאלי מבחינתך? בהצלחה! אילת לבנון

למעלה