בחירת צבעים לחדר ילדים

בחירת צבעים לחדר ילדים

אנחנו עכשיו בשלב של להעביר את בתנו ממיטת התינוק למיטת גדולים. הזמנו מיטה וארון . המיטה בצבעים שמנת +תכלת מעץ אורן, הארון בצבעים- משמש, מעט כחול כהה(בחלק של הכחול כהה יש ציור של גזר עם הרבה כתום ועננים לבנים) ודלת נוספת בתכלת. החדר תינוק הינו בצהוב בשילוב עם משמש. כעת חשבתי לשנות את הצבעים ולהחליף את התכלת לסגול מעושן. הבעיה- סגול מעושן הינו צבע לבנות, וכרגע יש לי בבטן בן. ואני מאוד רוצה שהם יהיו יחדיו בעתיד בחדר שינה משותף. מצד שני אני רוצה חדר מיוחד לבתי . רעיונות

lank

New member
../images/Emo68.gifעים ועיצובים

בימים ד-ה השבוע , יתקיים הפנינג מיוחד של עיצוב , אומנות שימושית וצבע.ההפנינג יתקיים בגלריה לעיצוב בצבע בחולון. טלפון לבירורים ופרטים : 5585585 - 03 לבקש את שירלי או מזי. שווה להגיע. באותו יום תקבלו הנחה משמעותית על כל החומרים לעיצוב וצביעה. אפשר להרשם לסדנאות העוסקות בצביעה דקורטיבית או פשוט להגיע ולקבל ייעוץ חינם לגבי טכניקות וצבעים. בהצלחה!!!

noga30

New member
לפי דעתי סגול מתאים לשני המינים

תצבעי אין שנראה לך, וזה יתאים לשניהם. על יד המיטה שלו את יכולה לתלות תמונות של רכבת, מכוניות וכו', אם את רוצה אבל אין בזה ממש צורך. ואגב סגול,צהוב וכתום משתלבים יחד מאוד יפה.

אשמח לעזור

אני מעצבת חדרי ילדים, יכולה לעזור לך ביעוץ, איבזור או ביצוע את יכולה ליצור איתי קשר זו כתובת האתר שלי

למעלה