בחירת צבע לקירות.

מיס פטל

New member
בחירת צבע לקירות.

קניתי בית (כמה ספונטני), ובעל הבית צובע את הקירות, ואמר לי שאם אני רוצה שאכנס לטמבור, ואבחר לי צבע מהסרגל, והוא יצבע לי בו. אממה - דווקא בא לי לצבוע את הסלון במשהו אחר מהלבן הבנאלי, משהו יותר שמנת כזה, חמים, אבל אני יודעת שלא כל מה שנראה יפה על סרגל נראה על הקיר (תאורה וכאלה). בקיצור - למישהו יש המלצה? הכוונה? מספר ספציפי של צבע שהוא מת עליו?

aharonti

New member
גוון קירות

גוון יפה ונעים הוא "SWAN WING" ומספרו OW11P של טמבור. אף פעם לא נופלים איתו.

lank

New member
../images/Emo68.gifצבעים

הצבע OW11 של נירלט משעמם ממש. אני יודעת שכולם ממליצים עליו , אבל זה בעצם צבע לבן שבור , כלומר , לבן אבל לא ממש הלבן הסטנדרטי אלא עם נטייה של מעט מאוד בז'. די זה פאסה . אם הוכלים על צביעה בגוונים שונים מלבן , אז באמת לבחור צבע אחר. כגון: אפרסק או בננה, קרם קרמל, בז' מוקה ועוד. אני ממליצה בחום לבחור את אחד הצבעים הבאים- 7330W - אפרסק מאוד עדין 7681W - ירוק חאקי בהיר מאוד 8200W או 8201W גוונים של מוקה כל הצבעים המומלצים כאן הם של חברת נירלט מומלץ לא לפחד מהצבעים בכלל , אך עם זאת יש לזכור שכל צבע שנראה במניפת הצבעים מדהים , על משטח גדול של קיר הצבוע בדיוק באותו גוון הוא יראה שונה בגלל ההבדל הקטן בין גודל הדוגמית ובין גודל המשטח הצבוע. לכן תמיד מומלץ להתרשם בחנויות צבע שבהם ניתן לראות משטחים גדולים מוכנים. בהצלחה!!

למעלה