בחירת צבע

בחירת צבע

אני חדשה בכל עניין הלקים ולכן מתייעצת.. יש לי חתונה שבוע הבא, לובשת שמלה כחולה כהה, סנדלים כסופות. חוצמזה אני בהירה ויש לי שיער אדום אדום (אולי זה רלוונטי) איזה צבע לק יתאים? ומה לגבי הרגליים? תודה

היי וברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

אני הייתי הולכת על לק אדום חזק, רק בגלל שהכל כהה וצריך לשבור את זה עם לק חזק וצבע חי, זו דעתי כמובן. תנסי את לה צ'ט מספר 305, נקרא flashy red, אפשר למצוא את זה בארץ הרבה, מאיזה איזור את בארץ? אני אוכל להגיד לך חנויות, אני מכירה מאיזור ת"א וראשון חנויות, תגידי לי אם זה מתאים לך :)

צפון יותר..

אזור הקריות. וחוץ מאדום יש אופציה אחרת מתאימה? כי אני קצת נרתעת מאדום

איזה צבעים את אוהבת?

או יותר נכון מה נעים לך בעין? זה מאוד משתנה מכל אחת ואחת, אני הייתי אומרת אם לא אדום אז ורוד ממש בהיר ועדין, הייתי הולכת על גוון המסטיק (בזוקה) ויש מלא חברות לקים שאפשר להשיג צבע כזה או אפילו סגול עדין....השאלה מה את אוהבת? :)

iefrat

New member
אני הייתי הולכת על:

מניקור צרפתיבלבן או כסוף לידיים וברגליים: בורדו דם!!!

danra

New member
מסכימה עם זיו - אדום לוהט!

אבל אם זה לא נוח לך אז בעקרון כמעט כל צבע יכול להיות טוב כי את לבושה מאוד נייטרלי. עדיין לדעתי עדיף משהו עם צבע לקונטרסט - אדום, כתום, ורוד, ולא משהו שישתלב כמו אפור, חום. אם את רוצה ללכת על האמצע לכי על משהו חם כמו בורדו. אני אישית לא הייתי שמה אותו לק בידיים וברגליים אבל זה עניין של העדפה. אז אם את לא מרגישה נוח באדום בידיים אולי תשימי אותו ברגליים.

למעלה