בחירת קסדה ועוד . . .

peergil

New member
בחירת קסדה ועוד . . .

היי, במזל טוב אני בעלים גאה של גרנד-דינק 250. ואני ממש מתלבט אם לקנות קסדה פתוחה או שלמה ובאיזה סדר גודל מחיר. כמו כן אני מתלבט האם לקנות מעיל בהתחשב בעובדה שאני רוכב רק בעיר. כל עזרה תבורך !

TheReverend

New member
תרשה לי לעשות לך חיים קלים

צא מהבית, גש לכביש הקרוב ביותר ושים את היד שלך על הכביש. תלחץ אותה למטה(חם הא?) ועכשיו תגרור אותה לאורך כמה מטרים(לא לשחרר את הלחץ למטה, כן?) - זו הייתה מהירות הליכה - גג 3 קמ"ש. אלא אם אתה מזוכיסט סביר להניח שה"ניסוי" הזה לא גרם לך לעונג רב. עכשיו תכפיל את הכאב בפקטור 100 עבור מהירות של "60 קמ"ש בלבד" ללא מעיל\כפפות ובפקטור 1000 עבור הסנטר שלך עם קסדה פתוחה. סתם, חומר למחשבה...

נתן.ל

New member
אז ככה

בקשר לקסדה, קח בחשבון שקסדה פתוחה(חצי או שני שליש) לא מגנה בשיט ויש לה סיכוי גבוה ביותר לעוף לך מהראש בזמן אמת ככה שהיא לא תספוג שום דבר ותשאיר את פדחתך חשופה למנעמי הזעזוע מוח קטלני. קסדה, עדיף שלמה ועדיף קסדה טובה, אפשר למצוא גם קסדות מצויינות במחיר 800-1000 שקל. בקשר למעיל, אתה לא צריך, עזוב אותך - רק זכור שהרוב המכריע של התאונות מתרחש בעיר, אבל מה זה משנה לך כי אתה הרי תיסע לאט, זה רק כאבי תופת של שיפשופי אספלט וידיים שבורות במהירות אפילו של 30 קמ"ש. אז תגיד לי אתה, נראה לך שיש רוכב דו"ג שלא צריך מעיל ?

s212

New member
קסדה פתוחה-../images/Emo128.gif

נכון ששפשוף בסנטר זה לא נעים.. הדבר הראשון שיכול לסכן רוכב שעשה תאונה\החלקה חזקה יהיה דרכי הנשימה עם קסדה סגורה לא תהיה מוגן ב100 אחוז מפגיעה בקנה אבל בפתוחה לא תהיה מוגן גם ב50% .. בקיצור להתרחק.. שבר בלסת יכול להרוג אותך ואת זה הקסדה הסגורה תמנע.

peergil

New member
קניתי . . . מה אתם אומרים?

טוב חברה הבנתי שלגרור יד על הכביש זה לא נעים וקצת קשה לנשום עם שבר בלסת. אז קניתי: קסדה של שואי rxr ומעיל קיץ של לרט force עם תוספת מיגון גב. שני המוצרים עלו לי 1300 שח במוטושופ. בחרתי טוב? מחיר סביר?

מוטוטסט לא? - עיסקה מוצלחת ביותר

מדובר פחות או יותר על חצי מחיר ידידי. ה-RXR קסדה מצוינת - למרות שמדובר בדגם עבר. שירתה אותי בנאמנות יותר מארבע שנים ללא סימני בלאי עד שהוחלפה בשואי אחרת. תתחדש.

למעלה