בחירת תאריכים למפגש קיץ

בחירת תאריכים למפגש קיץ../images/Emo70.gif

כן, באיחור היסטרי, ואין לזה ממש סיבה- אז אנחנו ממש ממש מצטערים, בעיקר בפני אלו שכבר לא יוכלו להגיע עקב גיוס וכד'. לא נעשה מזה יותר מדי סיפור, פשוט תגידו איזה תאריך מוצא חן בעיניכם. אחרי שיחות עם כמה אנשים, הגענו למסקנה שעדיף שזה יהיה בטווח של השבועיים וחצי-שלושה הקרובים, כי אחרי זה יש כל מיני אירועים שבהם במילא אנחנו נתראה [כמו ניצנים, סלקום ווליום וכד'..] אז התאריכים המוצעים הם - 29.7 30.7 31.7 1.8 2.8 15.8 16.8 מה שאתם צריכים לעשות זה פשוט לכתוב את התאריך בו הכי נוח לכם. תעשו טובה ותבחרו תאריך אחד, שלא נסתבך בספירת הקולות. בקשר לחולצות
חלה תקלה.
איבדתי את הרשימה של אלו ששילמו. אשמח אם תהיו בני אדם ולא תגידו סתם ששילמתם, כי אחרת זה ייצא מהכיס שלי. בכל אופן, מי ששילם- שיוסיף לכאן את האייקון הזה-
. בימים הקרובים אני אעשה סידור-חדר מטורף וככל הנראה אמצא את הרשימה, כי לא הגיוני שהיא סתם אבדה, אז מי שיגיד סתם שהוא שילם, זה יתגלה בסוף ויווצר מצב של חוסר-נעימות אז תחסכו את זה מכם וממני. תודה
, ענבר וצחר [תפוז] ובן רובין [רשמי].

2.8 ויש לי הצעה כלשהי

אני חושב שכדאי לעשות עוד סיבוב עם 2-3 התאריכים שקיבלו הכי הרבה קולות. כי יכול להיות מצב אבסורדי שתאריך נגיד שזכה עם 6-7 קולות יהיה מאוד לא נוח ל15-20 אנשים שהצביעו לתאריכים אחרים. מצד שני תאריך נגיד שקיבל 4-5 קולות ולא נבחר יכול להיות סבבה לעוד 15-20 אנשים שיכולים להגיע אבל הצביעו תאריך אחר שקצת יותר טוב להם. כבר היינו בעבר בסרט הזה שנבחר תאריך שבסוף לא היה מקובל על רוב הפורום. בכל מקרה אני אישית חושב שהתאריך צריך להיות לפני ניצנים,גם בלי היהודים סביר להניח שלפחות חצי מהפורום יהיה בניצנים ויפגש ולא מעט. לדעתי מפגש יום\יומיים אחרי ניצנים אחרי שחצי פורום ראה אחד את השני שבוע יהיה לא משהו והרבה אנשים גם יוותרו עליו בגלל הסיבה הזאת. לדעתי אפשר להוריד את ה15.8(הוא בוקר אחרי ההופעה האחרונה של כנסיית השכל,אני בספק כמה אנשים יגיעו) ואת ה16(יומיים אחרי ניצנים וגם רוב מי שיתגייס בגיוס אוגוסט כבר יהיה בטירונות) אבל אפשר גם להשאיר אם אתם לא רוצים להסתבך,במילא אני לא מאמין שאחד מהם יבחר.

15.8../images/Emo203.gif

בבקשההההההההההההההההה!!!! זה התאריך היחידי שאני יכולה וההזדמנות האחרונה שלי להיפרד מכולכם לפני השירות!!!

למעלה