בחירת תואר ראשון
היי לכולם...
אני מתלבטת בין שני תארים,איזה מהם כדאי ללמוד כדי להמשיך ל4 שנתי או ל7 שנתי של רפואה.
הנדסה ביו רפואית או מדעי המעבדה הרפואית?
מצד אחד מדעי המעבדה הרפואית מכיל יותר את קורסי הליבה. ויש לי תחושה שיהיה לי יותר פשוט להוציא בו ממוצע גבוה יותר מאשר אם אלמד הנדסה ביו רפואית שמצד שני זהו תואר יותר נחשב
וגם ייתן לי המון ידע מבחינת מכשור רפואי מה שיכול לעזור לי להיות רופאה טובה יותר, אבל אולי בכלל לא אני לא ישיג ציון מספיק טוב בשביל להתקבל לרפואה
אם אלך בכיוון הזה
כרגע מתלבטת בין שני התארים
תואר בהנדסה זה גם יצא בערך 5 שנים כי זה 4 שנים + להשלים את קורסי הליבה
ותואר במדעי המעבדה הרפואית זה 3 שנים והוא מכיל את קורסי הליבה
מישהו שנמצא או מועמד ל4 שנתי
ויודע האם יש הבדל משמעותי בין התארים מבחינת הקבלה?
יש לי מוטיבציה גבוהה אבל אני צריכה לראות מטרה מול העיניים, יכול להיות שתואר בהנדסה ביו רפואית זה סתם מאמץ מיותר
אנילא אצטרך ידע בהנדסה אם בסוף אני לא התקבל עם זה לרפואה.
![](http://timg.co.il/f/Emo346.gif)
היי לכולם...
אני מתלבטת בין שני תארים,איזה מהם כדאי ללמוד כדי להמשיך ל4 שנתי או ל7 שנתי של רפואה.
הנדסה ביו רפואית או מדעי המעבדה הרפואית?
מצד אחד מדעי המעבדה הרפואית מכיל יותר את קורסי הליבה. ויש לי תחושה שיהיה לי יותר פשוט להוציא בו ממוצע גבוה יותר מאשר אם אלמד הנדסה ביו רפואית שמצד שני זהו תואר יותר נחשב
וגם ייתן לי המון ידע מבחינת מכשור רפואי מה שיכול לעזור לי להיות רופאה טובה יותר, אבל אולי בכלל לא אני לא ישיג ציון מספיק טוב בשביל להתקבל לרפואה
אם אלך בכיוון הזה
כרגע מתלבטת בין שני התארים
תואר בהנדסה זה גם יצא בערך 5 שנים כי זה 4 שנים + להשלים את קורסי הליבה
ותואר במדעי המעבדה הרפואית זה 3 שנים והוא מכיל את קורסי הליבה
מישהו שנמצא או מועמד ל4 שנתי
ויודע האם יש הבדל משמעותי בין התארים מבחינת הקבלה?
יש לי מוטיבציה גבוהה אבל אני צריכה לראות מטרה מול העיניים, יכול להיות שתואר בהנדסה ביו רפואית זה סתם מאמץ מיותר
אנילא אצטרך ידע בהנדסה אם בסוף אני לא התקבל עם זה לרפואה.