בחמאס ובחיזבאללה צוחקים על ישראל ועל גלנט: גלנט אתה הלכת ואנחנו עוד כאן

סטילהוק1

Well-known member
וגם באיראן ממש לא סופרים את כץ חסר הניסיון הצבאי שהוצנח לנעליו הגדולות של גלנט שהיה אימת המחבלים האיסלאמונאצים והאייטולות. ישראל חשופה לחלוטין ללא שר ביטחון, טוענים שם. ולמעשה הם צודקים, כי כץ לא כשיר לתפקיד. אם כבר היו ממנים את אפי איתם או את וינטר הייתי מבין, אבל כץ? בדיחה עצובה וממש לא מצחיקה. נתניהו עשה טעות אסטרטגית ענקית שעוד עלולה לעלות לנו ביוקר, ורק בכדי לרצות את החרדים הפארזיטים המשתמטים. אני לא סומך על כץ כמו שסמכתי בעיניים עצומות על גלנט. הרבה ישראלים לא יישנו טוב בלילה בידיעה שאין להם שר ביטחון כשיר ומיומן בזמן מלחמה, כשאיראן מאיימת לתקוף את ישראל בפעם השלישית, והפעם תקיפה עוצמתית במיוחד. ובעיקר כשהם לא סופרים את כץ.

evglev1

Well-known member
מנהל
וגם באיראן ממש לא סופרים את כץ חסר הניסיון הצבאי שהוצנח לנעליו הגדולות של גלנט שהיה אימת המחבלים האיסלאמונאצים והאייטולות. ישראל חשופה לחלוטין ללא שר ביטחון, טוענים שם. ולמעשה הם צודקים, כי כץ לא כשיר לתפקיד. אם כבר היו ממנים את אפי איתם או את וינטר הייתי מבין, אבל כץ? בדיחה עצובה וממש לא מצחיקה. נתניהו עשה טעות אסטרטגית ענקית שעוד עלולה לעלות לנו ביוקר. אני לא סומך על כץ כמו שסמכתי בעיניים עצומות על גלנט. הרבה ישראלים לא יישנו טוב בלילה בידיעה שאין להם שר ביטחון כשיר ומיומן בזמן מלחמה, כשאיראן מאיימת לתקוף את ישראל בפעם השלישית, והפעם תקיפה עוצמתית במיוחד. ובעיקר כשהם לא סופרים את כץ.
יותר מזה הם יודעים שאם הם יתחייבו להצביע מחל ביבי מסוגל לספח את עזה ולתת לשני מיליון התושבים שבה להצביע לכנסת, אם הם יצביעו בשבילו מה אכפת לו שהם תמכו בטבח של השבעה באוקטובר 2023? ומה אכפת שהם נגד הציונות אם זה ישאיר אותו בשלטון?

סטילהוק1

Well-known member
ועדיין המחליף שלו חסר הניסיון הצבאי הרבה יותר גרוע. כמו שאמרתי, אם היה מחליף את גלנט במישהו ברמתו מבחינת ניסיון וידע צבאי היינו ישנים הרבה יותר טוב בלילה. אבל כץ? אפילו בתור שר חוץ הוא נכשל וההסברה הישראלית בקאנטים.

פולגאר

Well-known member
ועדיין המחליף שלו חסר הניסיון הצבאי הרבה יותר גרוע. כמו שאמרתי, אם היה מחליף את גלנט במישהו ברמתו מבחינת ניסיון וידע צבאי היינו ישנים הרבה יותר טוב בלילה. אבל כץ? אפילו בתור שר חוץ הוא נכשל וההסברה הישראלית בקאנטים.
אני הצעתי את תא"ל עופר וינטר, אחד שיודע ערבית במובן הרחב של המילה :-):

Harrington

Well-known member
מנהל
איש לא יודע כרגע אם כץ יהיה יותר טוב או גרוע. כל מי שטוען אחרת, בהכרח מדבר מתוך אג'נדה. נסיון יש לאיש מספיק. יותר משהיה לגלנט כשנכנס לתפקיד (הכוונה לקבינטים). מבחינת נסיון צבאי נטו, כץ קצין קרבי לדעתי, אבל לי אישית אין שום בעיה עם זה שהוא לא גנרל. ראיתי שרי בטחון שהיו אלופים ורבי אלופים ואף אחד מהם לא התברר כגאון גדול בתחום הבטחוני-אסטרטגי. היו לנו שרי בטחון שלא היו גנרלים והיו לא פחות טובים. פשוט מציאות. לא רואה שום סיבה לחשוב שכץ יהיה יותר גרוע. כל זאת מעבר לכך שפשוט הייתה חובה להזיז את גלנט. גם מעבר לסוגיית האמון בינו לנתניהו, האיש פשוט גרם נזק.

SupermanZW

Well-known member
איש לא יודע כרגע אם כץ יהיה יותר טוב או גרוע. כל מי שטוען אחרת, בהכרח מדבר מתוך אג'נדה. נסיון יש לאיש מספיק. יותר משהיה לגלנט כשנכנס לתפקיד (הכוונה לקבינטים). מבחינת נסיון צבאי נטו, כץ קצין קרבי לדעתי, אבל לי אישית אין שום בעיה עם זה שהוא לא גנרל. ראיתי שרי בטחון שהיו אלופים ורבי אלופים ואף אחד מהם לא התברר כגאון גדול בתחום הבטחוני-אסטרטגי. היו לנו שרי בטחון שלא היו גנרלים והיו לא פחות טובים. פשוט מציאות. לא רואה שום סיבה לחשוב שכץ יהיה יותר גרוע. כל זאת מעבר לכך שפשוט הייתה חובה להזיז את גלנט. גם מעבר לסוגיית האמון בינו לנתניהו, האיש פשוט גרם נזק.
שרול החתול הבטיח לפני חודש שלא יכנס שום סיוע הומניטרי לרצועת עזה עד שיוחזרו החטופים. אמר ולא עשה. שרול החתול אומר מה שרוצים לשמוע, אבל לא עושה כלום.

Harrington

Well-known member
מנהל
שרול החתול הבטיח לפני חודש שלא יכנס שום סיוע הומניטרי לרצועת עזה עד שיוחזרו החטופים. אמר ולא עשה. שרול החתול אומר מה שרוצים לשמוע, אבל לא עושה כלום.
עוד אחד שמרגיש צורך להשמיץ...

אז פוליטיקאי אמר משהו ולא הצליח לקדם את רצונו. אני בהלם! אני בשוק!! אני ה-מ-ו-מ-ה!!! את מי זה מעניין? בכלל, ספק אם יותר מ3 ישראלים יודעים שכץ אמר את זה :). אבל לטעון שהוא "לא עשה כלום"? פשוט שקר. הוא עשה הרבה גם במשרד האוצר ובוודאי במשרד התחבורה. מציאות.

שוב אשאל ואתהה, למה אי-אפשר לתקוף את המינוי בלי לנסות להקטין את האיש או את פועלו? כאילו, בכנות, בהגינות. אתה יודע, הדברים המוזרים האלה.

evglev1

Well-known member
מנהל
עוד אחד שמרגיש צורך להשמיץ...

אז פוליטיקאי אמר משהו ולא הצליח לקדם את רצונו. אני בהלם! אני בשוק!! אני ה-מ-ו-מ-ה!!! את מי זה מעניין? בכלל, ספק אם יותר מ3 ישראלים יודעים שכץ אמר את זה :). אבל לטעון שהוא "לא עשה כלום"? פשוט שקר. הוא עשה הרבה גם במשרד האוצר ובוודאי במשרד התחבורה. מציאות.
על זה עשיתם לינץ' פוליטי לבנט.

למעלה