בחן את עצמך - האים אתה דיג'יכלי?

Apikachu L

New member
בחן את עצמך - האים אתה דיג'יכלי?

לאור המצב, זה ינסה להצחיק. אם זה גס מידי, אז...נו, כולם פה ילדים גדולים. 1. מהי שאיפת חייך העליונה? א. לגרום לדיג'ימון לדיג'יגדול לדרגה הגבוהה ביותר שלו/לגרום לבעלים שלי להפוך לדיג'ימון ב. להשתלט על העולם, ולהשיג המון המבורגרי טופו! ג. לקיים מערכת יחסים אירוטית על פאי תפוחי בשר. 2. מה אתה עושה כאשר משעמם לך? א. מצפצף ועושה אורות. *ביף ביף*. ב. משחיז חרבות, ואז כורת אין את עץ הטופו הגדול בעולם. ואז משתלט על העולם. ג. אה... לדעתי, זה לא משהו שמדברים עליו לפני נשים, גברים וטף. זה משהו שעושים לבד, בפרטיות, בחדר. 3. מה אתה עושה שכלוחצים עליך? א. מחליף תמונה במסך המובנה שלי. או משהו כזה. ב. דוחף למי שלחץ טופו לפה, מתיישב עליו, ורוכב עליו לבניין האו"ם, כדי להשתלט על העולם. ג. תלוי באיזה נקודה... אבל בבקשה, לא בבית השחי. בדרך כלל, נהנה. 4. אם היו מציעים לך להגיע לידיה המיומנות של...רוקי/ריקה למשל, מה הייתה תגובתך? א. קחי אותי ריקה, תעשי איתי התאמה דיגיטאלית! ב. משכנע אותה לעשות לי מסאג' בשמן טופו (אמרתם שהיא מיומנת) ואז לוקח אותה כחיילת לצבא ההשתלטות על העולם שלי! ג. אמרתם שהיא מיומנת? והיא גם כוסית... טוב, בטח גורר אותה לפינה החשוכה הקרובה... 5. שאלה אחרונה, מי מהדמויות הבאות היית רוצה להיות אם היית נבחר לככב בדיג'ימון? א. דיג'יכלי! ב. מיוטיסמון, קן הרשע, צ'רובימון, מי שזה לא יהיה! אבל העיקר שיתנו לי טופו. ג. זה שמפשיט את הילדים בעונה הרביעית, כשהם הופכים לדיג'ימונים. זה לא גס מידי, נכון? אם כן, את מוזמנה למחוק ליסטה! אם בחרת הכי הרבה א': אתה דיג'יכלי! ברכותיי! אם בחרת הכי הרבה ב': אתה רוצה להשתלט על העולם, ומאוד אוהב טופו. אם בחרת הכי הרבה ג': אתה סוטה. לך תצפה בהנטאי. פה זה פורום דיג'ימון.

ShimiChan

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif...

1)ד=אין תגובה 2)א 3)א 4)ג 5)בהחלט ג =} יאאאי אני לא מוגדר!!*_*

Digi Lista

New member
אין לי בעיה עם בדיחות כאלה.

זה לא גס מדיי,זה בקטע של הומור וזה לגמרי בסדר בעיקר כשגם לי יש הומור כזה לפעמים

Apikachu L

New member
אז למה את לא עונה?

אני כל כך השתדלתי
נו, אנשי בטח עסוקי מידי נסלח להם

Digi Lista

New member